Starkt genom klimakteriet Certifierad

IMG_2737

Förra helgen var jag i Göteborg och fina Sankt Jörgens Park för att jobba men framför allt att genomföra "Stark genom klimakteriet" certifieringskursen. En mycket viktig utbildning och kursledaren Monika Björn vill få oss som jobbar med kvinnor i åldern 40-60 år att få en större förståelse och kunskap om hur det är att vara mitt i livet. Majoriteten av oss kvinnor som är på väg in eller befinner oss i klimakteriet påverkas så pass mycket att vi inte får vardagen att fungera. Bristande östrogennivåer kan ge riktigt tuffa symptom som med kunskap och en ökad förståelse kan lindras på många olika sätt.

Visste du att prio ett vid klimakteriesymptom är att sova tillräckligt och att minska din stress?

Det finns givetvis en massa andra faktorer att jobba på och jag är så glad att jag har fått en större insikt, kunskap och en massa inspiration från denna utbildning. Givetvis finns det inte en enda magisk lösning då varje kvinna är unik, så lösningen här är att hitta en lösning som fungerar för varje individ. Där känns det fantastiskt att jag som personlig tränare, coach och mental tränare kan jobba på att hitta en en sund livsstil, mer rörelse och mindre fokus på prestation under denna period. Att må så bra som möjligt!

Stor tack Monika Björn för en riktigt bra dag! Jag kan varmt rekommendera hennes öppna föreläsningar  eller att gå denna utbildningsdag. Kika gärna in på hennes hemsida för mer info: Monika Björn.

 

 

Varmt välkommen att kontakta mig om du vill ha hjälp. Jag jobbar även online för den som inte bor nära. 

Det kommer även komma en workshop framöver. Mer info kommer.

Tillsammans blir vi starkare genom klimakteriet!

 

 

Jag & Lilo mot nya mål
Coaching i ny lokal
 

Kommentarer

Inga kommentarer än. Var den första att lämna en kommentar
Gäst
söndag, 02 oktober 2022

By accepting you will be accessing a service provided by a third-party external to https://www.trihealth.nu/