Blogg

Ta del av TriHealth Fitness blogg!

Spännande höst väntar

IMG 0012

Det absolut bästa med att komma igång efter en fantastisk sommar är att få komma in i rutinerna igen. För mig blir dom vanliga "efter sommaren rutinerna" inte riktigt som dom brukar efter denna märkliga vår. Det kommer bli lite förändringar men trots allt så känns det otroligt spännnade och roligt. Det finns en mening med allt som sker.

Jag kommer att ha kvar en del av mina uppdrag men sedan kommer jag att fokusera på att plugga färdigt till mental tränare då jag just nu fördjupar mig i ämnet och sedan se min studio byggas här i Österskär under hösten. Där kommer jag kunna ha mina samtal, träningspass och även inspelningar av videos & kurser. Hoppas kunna köra igång senast januari 2021 om allt går enligt plan.

Numera jobbar jag mer online och det är det som jag kommer bygga vidare på. Otroligt spännande! Mycket roligt på gång. Se till att hålla er uppdaterade här på bloggen, mitt Instagram och även Youtube.

Ni kommer få ett bättre flöde i inlägg och videos. Kom gärna med önskemål. Glöm ej att prenumerera på min Youtube-kanal och att gå med i min företagssida på Facebook. Då missar ni ingenting.

Många har frågat mig om min status. Jag har ju sedan hösten 2010 varit väldigt sjuk och det har ploppat upp nya saker och biverknngar. Dock kommer de alltid tillbaka att jag får så mycket tillbaka på att jag sköter min kost, träning och återhämtning. Gång på gång visar jag att det går. Det är så värt att kämpa!

Sedan 2016 har de haft svårt att få någon ordning på kroppen och förra året slog verkligen kroppen stenhårt i botten. Mycket pga läkarslarv men vi har hittat en bra kommunikation vilket känns bra. Min neurolog har under ett års tid mycket långsamt börjat trappa upp en medicin som jag inte tålde för fyra år sedan men fick bra resultat ifrån. Det har gått otroligt bra och nu kan jag springa ganska hårda pass någon gång ibland och inte få en endaste krampkänning. Vilken lycka! Så jag är fortfarande noga med att om det blir mycket med exvis jobb så drar jag ner på träningen för att få tillräckligt med sömn/vila. 

IMG 8494

Så jag säger bara - Bring it on!!

IMG 9017

Sen får jag ju inte glömma att presentera familjens nytillskott, vår bedårande lilla schäfervalp Helix. Om ett år kommer den här lilla pälspirayan att göra mig sällskap på mina långpass ute i skogarna så ni kan förbereda er på ännu fler inägg där det dräller av schäfrar :-)

 

 

Ny omgång av Core Online
Kom igång-upplägg
 

Kommentarer

Inga kommentarer än. Var den första att lämna en kommentar
Gäst
onsdag, 20 januari 2021

By accepting you will be accessing a service provided by a third-party external to https://www.trihealth.nu/