Roligt uppdrag på Venkanto.com

IMG 4361

Ibland få jag helt enkelt nypa mig i armen även i tider som dessa. Varför tänker ni säkert? Jo för att jag får så otroligt många och roliga uppdrag både privat och företag. Just nu är det såklart lite stiltje med jobb men då hinner jag fokusera på lite andra saker som jag kanske inte har hunnit med innan.

Så mitt i detta får jag förfrågan om jag vill börja blogga på Venkanto.com. Inte nog med att jag redan älskar deras våtdräkter och träningskläder från Orca utan dessutom cyklar jag på en Orbea som Venkanto hjälpt mig med. Jag var ju så att säga "hooked" redan innan jag fick frågan. Venkanto är en onlinebutik med fokus på triathlon där de är distributör för Orca i Norden. Online men med en grym personlig service och dessutom lever dom som dom lär. Nu kan ni alltså hitta mig både på Venkantos blogg och min egna här. Fantastiskt roligt!

Just nu håller jag på att förbereda en massa blogginlägg och filmer. Jag har såklart redan skrivit upp en massa önskemål från er men fortsätt gärna skriva till mig och önska. 

Ser verkligen fram emot denna vår med lite mer värme, solsken och mindre av elaka virus!

 

Frisklov!
Utepass IRL och live på Youtube
 

Kommentarer

Inga kommentarer än. Var den första att lämna en kommentar
Gäst
onsdag, 08 december 2021

By accepting you will be accessing a service provided by a third-party external to https://www.trihealth.nu/