Online- och uteträning

Jeanette Stenquist 11 3

Detta fantastiska foto är taget av min fina vän och fotograf Sussi Lorinder.

Nu när många av oss stannar hemma är det viktigt att vi håller igång både kropp och knopp. Tänka positivt och inte stressa upp oss inför det vi ändå inte kan påverka. Jag vet att det är lättare sagt än gjort men nu är det viktigt att vi fokuserar på vad vi faktiskt kan göra. Det är okej att känna oro och rädsla men om vi inte skiftar fokus så kommer vi i långa loppet att må dåligt.

När jag coachar och tränar mina kunder pratar jag alltid om att vara öppen för förändringar och vara nyfiken. Istället för att fokusera på det vi inte kan kontrollera så ska vi fokusera på det vi faktiskt kan kontrollera. Att må så bra vi bara kan. Just nu är det att inte stressa upp oss, tvätta händerna och peppa varandra med massor av positiv energi. Läs böcker, spela spel, var ute i friska luften, träna och framför allt få ner din grundspänning. Allt vi ser och hör idag stoppar vi in i en mental ryggsäck som bara blir tyngre och tyngre. Det är dags att tömma den där ryggsäcken en aning.

På både min hemsida och min youtube-kanal finns både pass och muskulär avslappning. Det finns även många andra om ni googlar runt. Se till att stärka både kropp och knopp.

Jag coachar och tränar mina kunder sedan många år online (FaceTime eller Skype) då de är på resande fot, svårt att komma ifrån och/eller bor på annan plats i vårt avlånga land. 

I min lilla lokal i Åkersberga har jag både coaching och träning för den som är frisk under den tid vi har framför oss. Jag kommer tvätta av allt mellan varje kund och för säkerhets skull får alla tvätta händerna innan de kliver in. Så den möjligheten finns.Jag vill också slå ett slag för att coaching och träning med fördel kan göras utomhus. Det brukar bli väldigt bra.

Jag kommer att lägga ut mer pepp på mina kanaler så mycket jag kan för att hjälpa er att må så bra som möjligt. Har du några önskemål? Kommentera gärna nedan.

För er som vill köra online eller ute erbjuder jag under mars pass & coaching för endast 500:-/timme. Detta gäller både nya och gamla kunder. Jag kör även "walk-and-talk"-coaching. Hör av er om det skulle vara av intresse. Det går bra att maila mig på Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.

Så håller er uppdaterade på mina kanaler: hemsidan, Youtube och Instagram för massor av pepp och nya träningspass.

IMG 2797

Här har ni fantastiska Lena i Skåne som säger så här:

"Att träna online har givit mig ett nytt sätt att träna på. Enkelheten och tillgängligheten gör att det blir en del av min vardag även nu i dessa virustider."

Stor kram till er alla fantastiska där ute!

Utepass IRL och live på Youtube
Feelgoodlöpning i vår
 

Kommentarer

Inga kommentarer än. Var den första att lämna en kommentar
Gäst
fredag, 30 juli 2021

By accepting you will be accessing a service provided by a third-party external to https://www.trihealth.nu/