Online coaching & pass

IMG 3165

Jag älskar att öppna nya fina anteckningsböcker där jag kan skapa något nytt och inspirerande, få ner tankar och mål för det kommande året. Att få starta ett nytt år med något nytt och fräscht är en känsla jag verkligen älskar. Jag brukar börja varje år med att reflektera föregående år och mål och sedan sätta upp årets mål. Tittar även framåt 5 år och skriver ner mina mål. Det blir mer "hands on" och gör det mer på riktigt.

2020 blev ju av förklarliga skäl inte riktigt som någon av oss hade trott men jag vet att vi kommer komma starkare ur denna pandemin. För mig innebar det färre jobb, lite pyspunka rent generellt och ett "tvång" till digitalisering. Det har för mig blivit något bra då det har givit mig en större frihet och mer tild till att studera. Bästa av allt - mer tid att vara ute i naturen! Som de flesta av er sett så har vi dessutom en ny liten familjemedlem - schäfervalpen Helix (a.k.a Djävulens lilla hjälpreda). Jag har mycket roligt på gång och hoppas ni är med.

Bland annat kommer det komma onlinepass du kan anmäla dig till, fler Youtube-videos på min kanal och framför allt har mina onlinejobb med Coaching och träning fått ett uppsving. Är du intresserad så hör gärna av dig! Det är bara en intresseanmälan. På tal om anmälan så kommer jag även att starta med månadsbrev. Så om ni inte vill missa något så kontakta mig så lägger jag dig på min maillista.

Anmäl dig till:

* Nyhetsbrev

* Core Online - kursstart måndagen den 18/1. Kika in här för mer info. 4 veckors träning för endast 150:-. Du bestämmer själv när du vill träna. Korta pass och enkelt att följa med. Välkommen med din anmälan.

* Funktionell styrka online live - testar tre tisdagar kl 20.00: 19/1, 26/1 & 2/2. Endast 100:-

All intresseanmälan, kursanmälan och/eller frågor kan ni skicka till: Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.

Önskar er alla en fantastisk start på 2021!

Hommus med pumpa
Rör på dig!
 

Kommentarer

Inga kommentarer än. Var den första att lämna en kommentar
Gäst
lördag, 13 augusti 2022

By accepting you will be accessing a service provided by a third-party external to https://www.trihealth.nu/