Morgonträning

IMG 4421 1

Med valp, och makens jobb/träning och mina kvällsjobb/ispass så gäller det verkligen att planera. Jag hade ju möjligheten att träna på dagarna tidigare men det är inte lika lätt nu med lille Helix. 

Det som gäller nu är att få in fler morgonpass. Det är inte riktigt min grej men otroligt skönt när det är gjort. Oftast tar det en stund innan kroppen vaknat och mina leder funkar men egentligen handlar det bara om att få in rutiner. Frukostmys och tända ljus kan jag ju lika gärna ta efteråt.

Så nu är målet att få till tre morgonpass per vecka innan maken åker till jobbet. Skulle jag missa ett pass är det inget jag gråter över. Jag är nöjd över de pass jag får till.

Maken är ju världens bästa på att supporta så ibland kan han komma upp med vovvisarna efter ett ispass så att jag kan springa ett löppass med Lilo medan han tar en prommis med de andra två. Nu börjar dessutom Helix bli riktigt duktig på att gå tillsammans med Lilo och Oreo så det är lättare att ha med alla.

Då jag tidigare kunnat träna på dagen så har det varit så lätt att skjuta på träningspasset till senare på dagen om jag vill göra något annat. Den lyxen har jag inte nu. Dessutom sitter jag och pluggar varje dag så det är skönt att ha gjort det mesta klart innan. Styrketräningen kan jag enkelt gör med hundarna i trädgården.

Något jag också tänker är att om jag inte hinner hela mitt tänkta pass så kör jag hellre ett kort pass än inget alls. Det stör mig inte ett dugg. Bara så nöjd att jag får till det.

Hur gör ni för att få till träningen? Känns det stressigt? Berätta gärna!

IMG 2052

Jag startade min dag med trainerpass medan solen började leta sig upp. Så vackert!

Idag är det 271 dagar till 2021's mål: Ironman70.3 Jönköping.

Önskar er en fin dag!

Minimalistiska smycken från Marc Mirren
Löputmaning  & Cancerfonden
 

Kommentarer

Inga kommentarer än. Var den första att lämna en kommentar
Gäst
tisdag, 28 september 2021

By accepting you will be accessing a service provided by a third-party external to https://www.trihealth.nu/