Blogg

Ta del av TriHealth Fitness blogg!

Löpning & höst

IMG 1198 1

Det är verkligen något speciellt med att springa på hösten. Det är utan tvekan min favorittid på året, luften är krispig och naturen börjar ändra färg. Fast det allra bästa är nog att Lilo kan springa efter sommarens vila. Lilo och värme är ingen bra kombo med hennes tjocka päls.

Det som skiljer denna hösten från tidigare är ju att vi har fått vår lilla schäfervalp Helix så det kommer att bli en hel del vandring med honom i hans egna tempo i skogen, varvat med löppassen med Lilo. Det ser jag verkligen fram emot.

Då jag kommer plugga mycket är det perfekt att vandra ut till en mysig plats, koppla hundarna på lina så att de kan utforska skogen runt mig och bara vara medan jag läser. Ta lunchen med sig är ju inte helt fel heller.

IMG 1294

Skogen är verkligen en Lisa för själen.

Mina favoritpass med Lilo är nog att springa längs med olika leder (Roslagsleden är en favorit) eller sjöarna runt omkring oss. Här finns många fina skogsslingor att utforska.

Jag skulle vilja testa Upplandsleden och även upptäcka fler sträckor på Sörmlandsleden. Försöker hitta en led jag kan gå med övernattning på vägen tillsammans med hund. Någon som har tips?

 

Löputmaning  & Cancerfonden
Testar matkasse
 

Kommentarer

Inga kommentarer än. Var den första att lämna en kommentar
Gäst
torsdag, 22 oktober 2020

By accepting you will be accessing a service provided by a third-party external to https://www.trihealth.nu/