Hjälp mig nå 1000!

IMG 2859

Fotograf: Sussi Lorinder - Fotograf Sussi

Det är så fantastiskt härligt att få inspirera och jobba mer er alla! Framför allt så växer onlinejobben både privat och med företag. Jag jobbar just nu med fyra stora företag och hoppas på fler. Pga av pandemin har vi fått ställa om, både mentalt som jobbmässigt, och i slutänden tror jag att fler företag, och kanske vi själva, kommer att bli mer flexibla i synen på vad som egentligen är arbetsplatsen. Det gäller inte alla men för dom som kan så kan arbetslivet komma att se lite annorlunda ut efter pandemin. Tyvärr tror jag inte att det här är sista gången vi ser något liknande och, som min make brukar säga, "den förberedde överlever". Istället för att spendera oändligt mycket tid i trafiken tror jag att fler kommer att växla med mer hemmajobb. Det i sin tur gör också att arbetsplatser måste bli ännu mer flexibla i hur friskvården kommer se ut. Friskvården kommer inte att vara mindre viktigt i framtiden. Där kommer onlinetjänsterna att växa. Just nu börjar intresset växa mer för samtalscoaching och det ser jag verkligen fram emot att få stötta upp de anställda och företagen till att få en mer välmående omgivning. Det har tyvärr slitit och tärt på många att jobba hemifrån.

Jag ser fram emot att få växa i dessa uppdrag! Så fantastiskt roligt att få inspirera och få människor att växa till ett bättre välmående. Både privat och i yrkeslivet. Är du eller ditt företag intresserad så hör av er.

Men nu behöver jag er hjälp! Jag vet att mina videos på min Youtube-kanal används flitigt och det är så otroligt roligt. För att kunna nå ut och framför allt att få fler till kanalen behöver jag er hjälp att sprida den. Har en massa roligt på gång men måste få hjälp av er att nå ut nu när så många gym och stora friskvårdsföretag fyller internet med marknadsföring. Lilla jag har visserligen inte dom resurserna men jag har ju er. Tycker du om min kanal så sprid den gärna. Skulle vara så oerhört tacksam!

Så gå in och gilla och prenumerera så kommer jag snart ut med en massa roligheter. Helt gratis!

Ni kommer få en video i veckan och ni får gärna komma med önskemål. Det blir främst träningsvideos men också en stor dos hundar, konståkning och vloggar. En härlig variation från min vardag.

Hjälp mig att nå 1.000 prenumeranter som vill ha mer inspiration och träningsglädje!

 

Träningsdag 15/10
Häng med på mitt onlinepass!
 

Kommentarer

Inga kommentarer än. Var den första att lämna en kommentar
Gäst
söndag, 02 oktober 2022

By accepting you will be accessing a service provided by a third-party external to https://www.trihealth.nu/