Frisklov!

trihealth fixade 17 2 1

Oavsett vart du bor så behöver vi röra på oss för att må så bra som möjligt. Försök att njuta av träningen utomhus. Under påsken och vårt påsklov är vi ett gäng företagare i Åkersberga som vill inspirera er till mer rörelse. Kom gärna och träna med oss!

Jag kommer att hålla i tre olika pass uppe i Hacksta. Vi träffas vid Hackstastugorna ovanför sporthallen och tar oss därifrån. Ingen föranmälan utan det är drop-in som gäller.

Vi följer alla Folkhälsomyndighetens riktlinjer. Kom inte om du har några symptom.

Här kan du se alla pass som finns: https://www.facebook.com/events/537282700317888/

För att hålla dig uppdaterad på mina pass så följ gruppen ovan men också på min sida som du hittar här: https://www.facebook.com/trihealthfitness/  För att få den sista infon så se till att gilla sidan så att du inte missar något.

Dag och tid på mina pass i Hacksta:

Måndagen den 13/4 kl 18.45-19.30 blir det Feelgoodlöpning (från 15 år).

Njut av ett härligt pass där vi blandar in lite löpning i korta sträckor mellan vår promenad. Lite styrka, löpskolning och rörlighet hinner vi också med mellan alla skratt. Lugnt pass för dig som vill komma igång. Det går bra att gå hela passet om man ej kan springa.

 

Onsdagen den 15/4 kl 15.00-15.45 ca blir det Familjelöpning (från 6 år).

Här tar vi oss in i skogen och blandar lek och löpning på barnens villkor. Även de äldre blir trötta då alla får en utmaning. Vi tar oss runt i skogen med bus och utmaningar - märker inte ens att vi springer!

 

Söndagen den 19/4 kl 10.00-10.45 blir det Familjefys för alla åldrar.

Här jobbar vi med hela kroppen och alla jobbar utefter sin egna kropp & förmåga. Roligt pass med härliga utmaningar. Barn som är mindre kan leka runt oss. Tag med egen matta och glöm ej handskar/vantar då vi är en del på marken.

100:-/vuxen (barn gratis såklart!)

Varmt välkomna!!

När kroppen gör en high five
Roligt uppdrag på Venkanto.com
 

Kommentarer

Inga kommentarer än. Var den första att lämna en kommentar
Gäst
onsdag, 08 december 2021

By accepting you will be accessing a service provided by a third-party external to https://www.trihealth.nu/