Coaching i ny lokal

Jeanette_2 Fotograf: Sussi Lorinder

Äntligen är det klart att jag kan ta emot mina kunder i ny lokal i Åkersberga. Där kommer jag att ha coaching, mental träning och kostrådgivning. Träningen fortsätter jag att ha i min studio i garaget och/eller utomhus. Så fantastiskt roligt!

Jag har under två år coachat både privatpersoner och på företag. Så otroligt roligt att få coacha människor till att bli sitt bästa jag! Du kan bli coachad i alla områden både privat och i yrkeslivet, oftast så hänger ju allt ihop för att kunna hitta balansen i ditt livshjul. Under coachingsamtalen ställer jag kraftfulla frågor, lyssnar och vägleder dig framåt för att du ska uppnå din fulla potential. Vi jobbar steg för steg med bra feedback. 

 

"När tankarna far runt och målen finns men jag inte har en aning om hur jag ska nå fram, dåvar mina coachningsamtal med Jeanette fantastiska. Först att hon lyckades plocka fram de tankar och idéer som var betydelsefulla. Och sedan att vi under samtalen tillsammans kunde göra mitt mål greppbart genom att vi hittade delmål att nå på vägen. Dessa samtal gav mig viktiga insikter om mig själv och verktyg att planera framåt." - Karin 37år

 

Vill du göra en livsstilsförändring? Står du still i utvecklingen? Drömmer du om att göra något som du inte vågat ta tag i? Behöver du en jobbförändring? Står din relation och stampar? Känner du att du vill jobba framåt för att bli ditt bästa jag? Då är jag rätt person för dig!

Från den 9 december kör jag igång i min nya lokal. Varmt välkommen att boka dig redan nu!

Erbjudande t o m 20 december. 5 tillfällen (ca 75 min) för endast 3.800:- (ord.pris 4.500:-)

 "Omöjligt, kan omöjligt finnas om framtiden." - Lars_Eric Unestål

 

Starkt genom klimakteriet Certifierad
 

Kommentarer

Inga kommentarer än. Var den första att lämna en kommentar
Gäst
fredag, 30 juli 2021

By accepting you will be accessing a service provided by a third-party external to https://www.trihealth.nu/