Igår skuttade jag, Ann och grannen Heléne iväg från mig klockan åtta på morgonen. Regnigt och ruggigt. Stoppade inte oss. Det var dags för sista långpasset innan maran.

Vi tassade ner till Åkersberga centrum och sedan vidare längs med Roslagsbanan. Regnet låg som en våt matta över oss hela tiden. Inget ösregn men bara så blött. Egentligen märkte vi inte så mycket då vi pratade nonstop hela vägen till Rydbo där vi vek av in på Blå Leden.

Den första delen på Blå Leden var helt okej. Blött javisst men inte mer än så. Höll ett ganska bra tempo. Mötte upp Nina, korsade Vaxholmsvägen och sedan började inte bara "geggamojaleden" utan det blev ett galet löppass som mer liknade ett swimrun än något annat. I början försökte vi alla undvika geggan och skutta lite fint över men sen sprang vi bara rakt igenom. Haha!! Vid ett av tillfällena så halkade jag på en rot och slog mig rejält på underbenet. Inget brutet så det var bara att fortsätta trots att det gjorde skitont. Inget som kommer att störa min marauppladdning och det är ju det viktigaste. Lite bulor och blåmärken får man räkna med när man springer trail. :) 

Den sista milen gick galet långsamt men vad gör det när jag har bästa löpsällskapet! Det var så himla mycket gegga och vatten och det blev snorhalt. Mötte några MTB:are och jag fattar verkligen inte hur de tog sig fram. 

Maken mötte upp oss vid Bogesunds Slott och vi var mycket nöjda över våra 25 km. Han blev lite chockad när han såg oss. Bytte snabbt om från våra blöta, leriga och kalla kläder och skor innan vi fortsatte ner till Vaxholms Hembygdsförenings Café. Belöningen blev en riktig lyxfika i härligt sällskap. Sedan var det dags för maken att springa hem och han var inte lika sugen när han såg hur vi såg ut. Hahaha!!

Underbara regniga söndag!

 IMG 5587 480x640

 IMG 5612 640x480

 Bring it on Stockholm Marathon 2015 - jag är så redo!!!