IMG 5348 480x640 

 

Igår kom det ut ett litet reportage om mig och Family Fitness. Så fantastiskt roligt! Tack Monique!

Grymt inspirerande att alla kan träna ihop, stora som små, tränad som otränad och med eller utan barn. Ja utan vuxen också för den delen då jag har ungdomar som gärna vill komma och fysträna med oss. Till min hjälp har jag min grymma vän Ann som jag delar passen med. För att inte tala om mina duktiga barnledare Filippa och Moa. Otroligt härligt gäng som kommer och tränar med oss varje vecka.

Vi håller på fram till skolavslutningshelgen om ni är sugna på att komma och träna med oss. Onsdagar kl 18 och söndagar kl 15.30.

Redan nu kan du hitta information om sommarens träning på Domarudden då vi kör både Family Fitness och Yoga. Allt står på hemsidan eller kika in här.

family fitness 0004

Glöm inte bort boken som finns att köpa för 150 kr. Family Fitness - Funktionell träning för både stora & små.

Nu laddar jag för kvällens pass i Hackstaskogen. De ska minsann få boxas lite.