IMG 4871 640x640

Fy fasiken vad jag är bra!!!

Den här veckan har kroppen strejkat mer än någonsin. Haft kramper och värk både dag och natt. Igår funderade jag på att inte ställa upp.

Men jag bestämde mig för att åka ändå. Om inte annat för att insupa stämningen på plats och umgås/heja på mina kompisar.

Tävlingen blev allt annat än vad jag själv hade hoppats på! Det blev så mycket bättre!

Jag vann mot min kropp. 1-0 till mig! Här är min racereport.

 

Imorse var jag uppe extra tidigt för att fixa iordning yngsta dottern som skulle iväg på gympauppvisning. Kände mig som ett vrak. Kroppen värkte och jag hade haft kramper både igår kväll och under natten. Suck.

Men när dottern skuttade iväg åt jag lite frukost och tänkte att det blir en härlig löprunda idag på Djurgården. Kroppen får helt enkelt bestämma hur lång och i vilket tempo. Ingen stress what so ever idag. Det pallar jag bara inte...

Åkte in med min grymma vän och träningskompis Ann och även Monique, Anna och Tina. Kul att vara ett gäng som åker iväg och peppar varandra. Mötte en himlans massa andra underbara kompisar på plats! Vilken glädje!

IMG 4839 640x480

Katrine, Monique, Charlotte, Tina, jag, Ann och Anna. Taggade till en finfin löpardag på Djurgården.

IMG 4842 480x640

Jag och finaste Ann innan start! :)

Jag startade  och kände att jag kunde ju lika gärna testa kroppen idag om jag ändå måste bryta pga mina kramper.  Absolut inte gå ut för hårt men inte heller i prattempo. Hade ju ändå ingen att prata med! Hahaha!! Så jag hittade automatiskt ett skönt tempo och fortsatte bara tassa på . Lät kroppen helt bestämma tempo och ingen stress över att prestera på en viss tid. Jag var ju fasiken bara helt överlycklig att bara kunna starta och med en förhoppning att ta mig runt.

IMG 4850 480x640

Efter 7 km skände jag att kroppen slutade streta så mycket och njöt över mitt tempo. Tog lite bilder efter vägen och messade med maken.

Vid 10 km skickade jag: JAG KLARADE MILEN UNDER TIMMEN!!!!!

Var fasiken helt hög på endorfiner och kände mig lyckligast i världen. Vilken härlig löpardag!

När jag passerade 10 km tänkte jag att nog fasiken ska jag klara 15 km i det här tempot. Kändes finfint i kroppen. Hade ont i mina händer som också hade svullnat och det började småkrampa lite under högra foten. Men det skulle inte stoppa mig. Jag visste ju att det inte är något farligt och så länge inte krampen kickade in i ryggen var det bara att fortsätta tassa på. 

IMG 4854 480x640

Och ta några selfies efter vägen. Här är jag vid 15 km. Alive and kickin'!

Flera hade lite roligt att jag fotade och undrade om jag statusuppdaterade direkt. Hahaha!! Jajjemänsann! Måste ju njuta också.

IMG 4853 480x640

Kom igen nu kroppen så kör vi hela vägen in!

Det gjorde jag. Vågade inte trycka på tidigare trots att det kändes bra utan tog det säkra före det osäkra och höll mitt tempo.

När jag hade passerat 20 km och visste att jag skulle klaradet så tryckte jag på lite extra. 

IMG 4861 480x640

Tog en selfie på väg in i mål!!

1-0 till mig vs kroppen!

 Finaste vännen Ann peppade mig in i mål och fick mig på bild - när jag tog en selfie! Hahahaha!!! Så roligt!

IMG 4863 480x640

Två nöjda tjejer! Jag ställde mig direkt i massagekön för att få en ordentlig handmassage. De hjälper att få ner svullnaden.

Något som jag har lärt mig när jag springer är att hitta ett jämnt och bra tempo. Här ser ni min halvmara idag. Inge att klaga på där inte.

IMG 4867 640x361

Jämnt och fint. Känner mig redo för Stockholm Marathon.

Nu ska jag njuta av en mysig lördagskväll och ladda för morgondagens meditationskurs och Family Fitness.