Vilken fantastisk söndag!! 

Att vakna upp till klarblå himmel och strålande sol är ju inte helt fel. Riktig mysfrukost utan någon stress sätter ju verkligen gulkant på tillvaron. Att dessutom vakna upp och läsa att finaste vännen Sussi kom på tredje plats på TEC 100 är ju helt galet. Grattis till en fantastisk prestation!

Sedan blir jag jag upphämtad av Monique och vi skuttar iväg och plockar upp Ann efter vägen. Vårt eget lilla löpartåg! Vi springer och tjattrar om vartannat i flera timmar. Dock behövde jag ett kort stopp vid 14 km då min vänstra arm och hand började svullna och göra ont. Lite krampvarning. Bläää! Fast en snabbpaus med kaffe är ju aldrig fel på stranden. 

Vi sprang sedan vidare men jag kände att energin var helt borta. Benen var superpigga och hade inga dåliga tankar. Bara helt energilös. Brukar typ aldrig hända. Stannade på lilla ICA och köpte en snickers. Efter det gick det faktiskt mycket bättre.

IMG 4636

Var riktigt nöjd med att få ihop 27,5 km idag med mina vänner och fantastiskt väder. Love it!

Snabbt hem och hämtade mina grejer för att åka till Hackstaskogen. Dags för veckans andra Family Fitness pass. Även idag ett prova på pass. Totalt kom det 45 barn och vuxna!! DELTAGARREKORD! Så otroligt roligt. Full fart i spåret. Kommer bli en galet rolig termin med det här gänget.

IMG 4637

Idag fick de också prova att jobba parvis med gummiband. Givetvis blandat med en massa olika funktionella styrkeövningar.

Jag tror jag kommer att somna ovaggad ikväll. 

Tack för en riktig toppendag alla underbara!