Det är ett riktigt vårtecken när vi kör igång med Family Fitnessträningen.

Under den här veckan är det prova på för de som vill. Ikväll var vi ca 25 barn och vuxna som fick slita. Så fantastiskt roligt! 

Varje vecka kör både jag och Ann lite olika upplägg men fokus ligger på att träna igenom hela kroppen. Det funkar att komma med eller utan barn. Många ungdomar gillar att fysträna med oss. Så grymt!

Idag fick de göra en massa olika styrkestationer så jag hoppas att de får liiiiite träningsvärk. ;)

 

Är du sugen på att komma och testa? På söndag är det också gratis prova på kl 15.30 i Åkersberga.  Anmäl dig gärna innan på min mail så att jag vet hur många som kommer. Skicka på: Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den. . Läs gärna mer härJag tar även med mig mina böcker på söndag då flera var intresserade. 3 böcker för 350:-. Gäller båda böckerna. Givetvis går det bra att maila eller skicka sms och göra en beställning.

IMG 4607

IMG 4611

Och vilken härlig vårkväll vi fick! Regnet höll sig borta och humöret var på topp!

Tack för ikväll gänget!