Lite gott & blandat från de senaste veckorna. ♥

DSC 3822

Ibland vet jag inte om jag ska skratta eller gråta. Kroppens status är densamma. Läkarna hittar inte vad som är fel och orsakar mina kramper. 

Känns ibland sjukt tungt att jag ej blir något bättre. Något galet är det med kroppen trots att i princip alla mina värden är bra. Träffade min neurolog innan påskhelgen och han sa att mina tester och prover såg fantastiskt bra ut. Otroligt frustrerande men på samma gång fantastiskt bra. Läkaren poängterar att trots mina sjukdomar så har jag en grym status på kroppen. Allt jag kämpar med varje dag med balansen mellan träning, kost och det menatala "pays off".

Men ändå vill jag bara skrika. Det är som att leta efter en nål i en höstack. Sa jag att jag bara ville skrika?

Gaaaaaaaaaaaah!!!!!!!!!!!

Nu inväntar jag på återbesök hos min husläkare som ska klura ut nästa steg.

Bara jag vet vad som inte är som det ska så har både jag och min familj något att utgå ifrån. Så tillsvidare fortsätter jag som jag gör.

Trots att kroppen känns så trött och tung just nu så tar jag mig ändå ut på mina löppass. Har såna otroliga vänner och kunder som hänger med på mina pass. Ofta är det jag som drar ner på tempot för att kroppen inte ska börja göra motstånd. Jag har lärt mig läsa signalerna INNAN kroppen strejkar.

Sjukt frustrerande då jag bara vill springa fort som f-n!!!

Men nu har jag lärt mig njuta av mina pass även om det går långsamt. Kanske kommer jag kunna öka tempot någon dag. Eller så fortsätter jag helt enkelt att njuta av mina långsamma löpturer. Tur att det är fler som gillar långsamma långpass med fikastopp.

Under mars månad hade jag många företagsuppdrag vilket gjorde att jag inte hann med så många löprundor som jag önskade men några riktigt härliga pass blev det i alla fall. Det är så otroligt roligt att få inspirera och peppa! Fler roliga företagspass väntar i både april och maj så jag får verkligen planera mina träningspass för att få till dem.

Jag försöker så ofta jag bara kan att få till de mysiga löppassen mellan Åkersberga och Viggbyholm t o r med en riktig gofika på Viggbyholms Stationscafé. Perfekt på fredagen när jag jobbat klart vid lunch, yogar och sedan skuttar iväg på min tur. Städa och handla kan jag ju göra sen, eller hur?!

Något som var otroligt roligt som jag och Nina gjorde innan påsk var att springa rakt ut i skogen där vi skulle klättra, krypa, hasa, hoppa, balansera och hoppa runt så mycket som möjligt. Galet roligt pass som vi kommer att fortsätta med på våra Family FItness pass som startar nästa vecka. Kom och testa vet ja!! 

IMG 3485

Innan påsken kom kändes min kropp riktigt tung och trött så det satt finfint med två inplanerade semestrar. Min kropp behövde en ordentlig återhämtning.

Filippa har gjort såna fantastiska framsteg. Så bra att hon faktiskt blivit friskskriven. Hon har fortfarande en lång väg kvar men hon jobbar stenhårt med det varje dag. Jag är så galet stolt! Filippa utmanar sig varje dag för att må bra. Vi firade hennes framsteg med en mysig shoppingresa till Paris. Självklart blev det en hel del sightseeing också.

IMG 3458

IMG 3891

Jag hann göra en liten touch down på söndagskvällen, byta resväska  och sova några timmar innna jag åkte till Playitas med fokus på sol, värme, träning och en stor dos återhämtning. Ingen organiserat träningsläger utan ta dagen som den kom där jag framförallt ville springa och simma så mycket som möjligt.

Laddade batterierna tillsammans med min partner-in-crime Ann och hennes underbara familj. Fick en helt fantastisk vecka!

IMG 3976

Rapport kommer snart! 

Nu känner jag att min kropp har kommit i balans igen. Tänk vad sol och värme gör underverk!

Kram på er alla underbara!