Jag kan ju inte säga att jag skuttade upp ur sängen när klockan ringde 05.15. Nej, jag vände mig om och snoozade 15 minuter till. Eller, nja, det blev faktiskt 30 minuter. Hahaha! Riktigt trött efter helgens bravader med både konvent och hundfostringskurs (återkommer till dem i senare inlägg). Men för att jag skulle få till dagens träning då tjejerna är sjuka så fick det bli tidig träning.

Vill man så kan man!!

Ryggan var packad så jag drog i mig en liten kopp kaffe, 2 kokta ägg och en liten banan. Tassade ut vid 06.25.

Jag kände mig inte ett dugg snabb idag utan kroppen fick helt enkelt bestämma tempot så det blev en mycket lugn löpning till simhallen på ca 25 minuter. Så underbart med en klarblå himmel och en stor sol som är på väg upp.

Hopp i bassängen i min nya heatseeker från Orca som ska hålla mig varm och förhoppningsvis krampfri. Simningen gick grymt bra och jag hade gärna legat kvar men hade PT-kunder på ingång hemma så jag fick nöja mig med 25 min.

På med kläderna och en liten omväg hem. Så skönt!! Fortfarande lugnt och fint.

Perfekt start på veckan även om kroppen kändes trött och seg. Kan inte klaga på 90 min swimrun i zon 2.

Morgontimmarna är guld värda. Den som går upp tidigt får mycket arbete uträttat. Det stämmer nog även om jag inte kände mig varken pigg eller snabb när klockan ringde. Inte ens Oreo skuttade upp. Vi är alla trötta efter helgen. Hahaha!

Imorgon väntar tidig träning igen. Då väntar ett riktigt långpass simning. Planerar för fullt ett roligt pass tills imorgon.

Gillar du att träna tidigt på morgonen? Min favorit är nog förmiddagar innan lunch eller eftermiddagar innan alla kommer hem. Men måste ju tillägga att det är skönt att ha gjort både träning och jobb innan klockan 10. Det är riktigt grymt!

 

IMG 3191 640x640

Hoppas att ni också fick en finfin start på veckan!