Den här veckan har det tyvärr inte blivit så mycket egenträning utan jobbpassen har prioriterats. Inte ett endaste löpsteg har det blivit. Familj, jobb, hundkurs och lite annat har kommit mellan. Livet liksom. Så idag när jag hade jobbat klart och fixat med tjejerna vid lunch drog jag på mig löpskorna och skuttade ut i solen.

Så fantastiskt underbart att få springa i vårsolen!

Innan och i början av passet kändes det så sanslöst tungt. Men neurologen som jag träffade för en vecka sedan hade sagt att jag gjorde ett fantastiskt jobb och skulle fortsätta kämpa på. Det jag gör är helt rätt! Det hjälpte idag när det kändes så tungt. Jag SKA bara vinna över min bråkiga kropp. Så är det bara. Punkt.

Vid 3 km sprang jag förbi sportaffären och slank in för att köpa mig ett par nya solbrillor. Min söta lilla vovve Oreo tuggade sönder mina igår. :) Tada! Så det blev ett par nya.

Fortsatte sedan vidare och tassade på i mitt lilla lugna tempo med radion i mina öron. En riktigt härlig vårdag, solen strålade och jag bara njöt. Hittade tussilago efter vägen. Det om något är ett riktigt vårtecken.

 Vid 13 km stog en svart bil efter vägen. Maken hade spanat in mig på GPSen och det var han som väntade på mig. Glädje!! Han var fikasugen. Haha!! Så jag sprang 2 km till så åkte vi sedan till urmysiga Viggbyholms Stationscafé och tog en mysig fredagsfika ihop. Älskar dessa små mysiga stunder ihop. Ni vet det där lilla extra i vardagen som är så härligt.

När jag kom fram hade jag fått ny energi och all värk borta. Just saying!!

 IMG 3050 640x640 IMG 3055 640x640

Dessutom kom mina nya löpskor hem till dörren idag. Älskar nya löpskor!!

Ett riktigt bra avslut på arbetsveckan. Tjohej!! 15 km in på löpkontot.