För mig är inte kosten något problem. Det känns bara naturligt och inte jobbigt alls. Visst "fuskar" jag också men det är inte varje dag utan när jag själv vill. Jag gör ett medvetet val. När och om jag gör ett medvetet var så känner jag absolut inte någon ångest. Nej, jag njuter fullt ut.

Många vill veta hur jag äter. Själv tycker jag inte att det är några konstigheter men tänkte att jag skulle dela med mig av några dagars matdagbok.

Jag äter mestadels Paleo men har lagt till lite livsmedel som jag tycker passar mig.

Paleo kanske jag inte ska kalla det utan att jag vill äta så ren mat som möjligt. Då mår jag allra bäst. Jag tror inte på strikta scheman utan att äta ren mat och lägga till sånt som du känner att du behöver. Som du mår bra av. Gör det inte så komplicerat utan tänk ren mat helt enkelt.

Jag är inte ute efter någon viktminskning utan att äta så att jag mår bra. Att jag orkar träna och jobba. Att vara en go och glad mamma. En annan viktig faktor - jag håller mina auto-immuna sjukdomar i chack. Det fick jag höra förra veckan när jag gjorde min årliga koloskopi. När jag vaknade upp ur narkosen så sa läkaren att min tarm såg fantastisk fin ut. Jippie!!

 

frukt 4 - Kopia

Vill ni veta mer om min kost och hur jag äter så kika gärna på resten av inlägget.

 

 

Jag utgår från att äta:

Fisk och fågel

Grönsaker

Frukt

Nötter (naturella)

Kokosolja

Jag har lagt till: turkisk yoghurt, osötad mandelmjölk, sojamjölk till teet och kaffet, kikärter ibland (hommus), laktosfri grädde och