Det märks tydligt att våren är på ingång. Så härligt. Jag älskar verkligen alla årstider. Det gör jag. Min absoluta favoritårstid är nog hösten. Men det är något speciellt med våren. Vi går från vintermörkret till ljusa dagar och värme. Blommor och träd slår ut. Det blir liksom lite mer liv. Sedan är det ju inte helt fel att slippa ha så mycket kläder på sig när jag ska ut och träna. DET är härligt.

Varför inte vårboosta dig lite med att träna med oss på TriHealth Fitness? Kom och träna med oss!!

DSC 3821

 

LÖPGRUPP:

Idag, måndag, kör löpgruppen igång och kör fram till sommaruppehållet. Häng med du också! Det är alla nivåer på deltagarna i gruppen. Det är oftast svårt att få till ett bra kvalitépass själv men det fixar vi. Vi träffas varje måndag kl 19.00 utanför sporthallens entré (ishallen). Både tjejer och  killar. Det blir löpskolning, intervaller, löpstyrka och rörlighet.

 

YOGA:

På onsdag kör jag troligen sista omgången av min yoga inomhus kl 19.30. En liten grupp som fokuserar på att öppna upp och stretcha ut kroppen. Yogan är dynamisk. Passar alla. Bra komplement till annan träning.

 

OUTDOOR CHALLENGE:

Under fyra dagar kommer du att få boosta kroppen med löpning, funktionell styrka, core, rörlighet och yoga på vår Outdoor Training Camp. Alla pass är utomhus förutom det sista. Torsdag + fredag kväll kl 18-20, lördag morgon kl 08-10 och söndag halvdag kl 11-15.30. Endast 650:-.

 

2-TIMMARS YOGA 22/3:

Favorit i repris! Kom och yoga med oss under ett längre pass. Du kommer att känna dig som en ny människa! Söndagen den 22/3 kl 13.30-15.30. Pris: 180:-. Kika in här för mer info.

 

In och läs på allt det roliga! Anmälan sker alltid till: Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den. och är bindande.

Hoppas att vi ses!!