Söndagen har blivit en dag för långpass. Självklart med fokus på löpning. Längtar till varje söndag. Försöker variera långpassen och hitta på olika bus.

Viktigt är att det ska gå långsamt, i prattempo. Ett riktigt njutarpass i zon 2. Gärna med flera andra - the more the merrier. 

Givetvis var ett långpass inplanerat även idag. Försöker alltid hitta på lite olika upplägg och bus. Idag hade vi inga tider att passa då det var sportlov vilket funkade finfint för mitt upplägg - Viggbyholms Stationscafé tur och retur. Jajjemänsann!!

Så imorse kl 08.30 mötte jag upp Ann, Kattis och Carina vid Åkersberga Station. Vi började springa längs med Roslagsbanan och efter några km plockade vi även upp Nina. Så vi tuffade på och babblade non-stop. Cirkulerade lite så att vi hann prata med alla. :)  Det vara bara inne i skogen omkring Rydbo som det låg snö kvar och var riktigt svårsprunget men annars var underlaget perfekt. 

Vips var vi framme vid Stationscaféet där finaste maken och dottern väntade. De ville givetvis fika med oss. Jag älskar när vi kan mötas upp på våra pass och hänga lite. Jag fyllde på med en god sojalatte och en mumsig glutenfri macka med ost, kalkon och grönsaker. Grymt fik!

Med ny energi skuttade jag hemåt med sällskap av Ann och Nina. Idag har också solen kikat fram lite då och då så vårkänslorna har infunit sig. Härligt!

Väl tillbaka i Åkersberga kunde jag glatt konstatera att jag kan lägga in 28,5 km i löpbanken. Check på den!

Här kommer lite bilder från dagens runda. Åter igen kan jag konstatera efter ca 3 timmar och 20 minuter - ingen kramp eller smärta i kroppen. 

 Jabbadabbadoo - me like! Det är banne mig en drog att springa - en riktigt schysst drog.

IMG 2819 480x640

Det var helt klart värt ett litet glädjeskutt efter löpturen! ♥

 IMG 2753 640x640

IMG 2754 640x640

IMG 2783 640x640

IMG 2789 640x640

IMG 2825 480x640

IMG 2792 640x480

Det här var ju inte helt fel...

Avslutade sedan ikväll med att köra igenom mitt gummibandspass,lite skumrulle (AAAAAJ!!) och stretch.

Kommer sova gott inatt!