De senaste tre veckorna har varit ganska intensiva. Lite av en berg-och dalbana. Fast mer känslomässigt. Helt åt rätt håll. Det känns riktigt bra.

Jag har väl inte fått till alla pass som jag önskar men ser till att alltid vara redo att skutta iväg på ett träningspass när tillfälle erbjuds. Och när kroppen mår bra. Det gäller att vara flexibel. Och redo.

För två veckor sedan fick jag komma till en neurolog inne i stan. Jag ska om inom två veckor få göra lite tester på deras labb, blodprover och sedan läkarbesök. Ska bli spännande och se om de kan hitta något eller inte. Min MR på hjärnan såg finfin ut vilket känns bra. Ekade fint därinne. Hahaha!!

Något som gör att jag mår riktigt bra är att springa och yoga. Så underbart! Blir som en helt ny människa. Men det vet ni ju redan. Jag har ju haft riktigt stora problem med min andning speciellt när jag springer. Nu snart två år efter att det började spöka så har det äntligen vänt. Jag kan t o m springa utan astmasprej ibland, oftast för att jag glömt att ta, och det har gått så himla bra. Tänker såklart inte utmana ödet men nu kanske jag vågar öka tempot lite och testa kroppen korta sträckor. Spännande!

På tal om att andas. Jag har varit på Yoga Games i Stockholm. Det var första året som det hölls här i just Stockholm så givetvis ville jag vara med. Vi yogade i Münchengryggeriets lokaler och det var verkligen en fantastisk stämning. Njöt hela dagen av att vara där. På sista passet började kroppen skaka när jag försökte hålla positionerna. Kroppen var helt slut både fysisk och psykiskt. Men vilken underbara dag! Samlade på mig så mycket härlig energi med fantastiska pass och finaste vännerna som fanns där. Nästa år är jag där igen. Garanterat.

Förutom fantastiska löpturer själv, med vänner och kunder så har det också blivit en massa härliga företagspass med yoga, core och funktionell träning. Simningen har lyst lite med sin frånvaro men nu har jag testat en väst, en heatseeker, som ska hålla mig varm när jag simmar så att jag inte får så ont i ryggen. Minimera kramperna helt enkelt.

Avslutningsvis kan jag berätta att jag gjorde en koloskopi i narkos i tisdags och den visade att min tarm såg finfin ut. Så sjukt jäkla glad blev jag!! Som jag kämpat! Jag är så glad att jag håller fast vid min kost och träning. Tror på det jag gör och vet att det gör underverk. Så glaaaaaad!!

Det kan kanske bli något med den här gamla kroppen också. :)

 DSC 8691

Glöm inte bort att krama varandra lite extra!! ♥ ♥ ♥