Vilka härliga löppass jag har haft den senaste tiden! Det är så underbart att skutta ute i naturen, rensa huvudet och det bästa av allt - jag mår så bra!! 

Det är som maken säger: "Jösses, du får se till att alltid springa! Vart du än ska."

Haha!! Jag och Forrest Gump...

 141017 jeanetteruno0200

Foto: Sofie Lantto

I måndags fick jag dessutom påfyllning av lite medicin. Det kändes som om jag fick raketbränsle. Precis vad jag behövde!!

 Jag älskar att variera träningen och speciellt då jag inte kan köra för hårda pass en längre tid. Extra härligt är det nu när snön gnistrar så fint. Blir ett helt annat sken.

Det har faktiskt blivit några härliga pass som jag vill dela med mig av till er. Kanske kan ni bli inspirerade till en extra runda. 

I tisdags åkte jag med maken till jobbet, hoppade av i Arninge och sedan sprang jag hem längs småvägarna och skogen. Så vackert och så mysigt. Det blev 15 härliga km i snömodden. Sjukt halt, galet jobbigt och bara helt fantastiskt! Den här rundan kommer jag att göra många gånger. Dock kommer jag att åka med lite längre så att jag kan förlänga rundan lite, 2-2,5 mil skulle vara perfekt.

Jag gillar när det är varierat underlag och gärna i skogen. Så mysigt.

 IMG 2191 480x640

Lilla jag längs spången på vägen hem i tisdags. Magiskt!

I onsdags hade jag tid mellan mina företagsuppdrag så jag hade packat med mina icebugs och stavar på morgonen. Drog till vår lilla pulkabacke hemmavid och körde uppför om och om igen. Sjukt jobbigt! En äldre man kom förbi och sa att jag minsann såg både löpsteget och jag såg stark ut. Så söt! Kan säga att jag orkade lite extra efter det! Hahaha! Dock räckte 30 minuter gott å väl för mig. Intervaller fortsätter jag att hålla korta för att inte trigga kroppen.

IMG 2234 480x640

Backen ser inte så brant ut men det kändes kan jag säga. Förra sommaren körde jag denna backe 17 gånger. Herregud! Galet!!

Det finns en skidbacke nära mitt ena företag som jag är väldigt ofta hos. Kanske ska ta och prova den backen. Någon som vill hänga med?

Till helgen blir det fler underbara löppass. Håller på att fundera på en härlig runda. Jag tycker det är roligt när jag ska transportera mig nånstans, gärna i kombination med en fika. Det är ju aldrig fel. 

Längtar redan till nästa pass. Ett pass närmare Stockholm Marathon. Jippie!!

Ta hand om er alla underbara!♥