IMG 1919

Jag och min lilla familj älskar verkligen råsaftcentrifugen. (Långt namn och krångligt namn.) Perfekt den här årstiden att fylla på med lite mer energi. 

Varje morgon försöker jag se till att det finns vår favoritjuice på morot, apelsin, äpple, färsk ingefära, citron och rödbeta i kylen. Den går alltid hem!

Sedan läste jag i Renée Voltaires juicebok om en liten energiboost hon brukar göra när kroppen känns trött och sliten. Så den finns numera också i kylen. Den tar vi i små shotglas då den är ganska sur. Drar långt bak i munnen kan jag lova.

MORGON SHOT: 2 citroner, 2 cm färsk ingefära och 1-2 röda äpplen.

En riktig "piggelin-shot".

Har ni någon favoritjuice eller smoothie?

Den här veckan kör alla mina uppdrag igång vilket är så roligt. Kommer känna mig lagom mör efter veckan. Hahaha!! 

Ikväll skuttade jag iväg på ett löppass med Åkersberga Spring. Så skönt att få springa med kompisar och bara följa efter. Ibland är det skönt att inte behöva tänka själv. Bara hänga på. Så ikväll blev det efter sedvanlig uppvärmning med lätt löpning och löpskola lite 70/20-intervaller. Vi skulle alltså springa i 70 sekunder och vila i 20 sekunder - 12 vändor. Kan tyckas kort men det var riktigt jobbigt. Jag såg till att hålla pulsen lagom ansträngd så att jag kunde kontrollera farten under intervallerna. Vill inte riskera något krampanfall nu när kroppen svarar bra på löpningen.

Sedan tuffade jag, Sofie och Charlotte tillbaka med en massa babbel - såklart! Å vad det är härligt att springa!! 

Galet halt på sina platser men så skön kväll. Me like a lot.

Hoppas ni också hade en finfin kväll.