En del träningspass är bara mer fantastiska än andra. Imorse var ett sådant träningspass. Helt magiskt!

Jag hade lyckats locka 12 glada tjejer och killar mestadels mina klubbisar från Norra Stockholm Endurance men även lite andra kompisar som ville hänga med. Så roligt! Det blev ju bara så perfekt med all snö som föll under det senaste dygnet. Nu längtade jag verkligen.

Vi samlades vid Åkersberga Station och tassade ut längs med Roslagsbanan, mötte upp en kompis vid nästa tågstation. Sedan tassade vi på längs med spåret och i skogen. Hamnade sedan på en spång genom ett träsk innan vi sprang in i ett bostadsområde. Landade in på Viggbyholms Stationscafé. Vilket fikaställe! Hit ska jag helt klart fler gånger. De kunde erbjuda flera bra glutenfria alternativ. Mums!

Två klubbisar hade sprungit en sväng i Täby och mötte upp oss för en fika. Strax därefter kommer två klubbisar till med sina barn för en fika och de hade just avslutat sitt trainerpass. Vilken gemenskap! Älskar't!

Det kändes så fantastiskt bra i kroppen så jag följde inte med maken och gänget på tåget hem. Jag sprang istället med sällskap av Charlotte . Två till men det sa bara svisch så var de borta. Vi tog det lugnt och fint hem i ett lugnare tempo än på ditvägen. Kändes fantastiskt bra och nu hade det t o m snöat lite mer.

Tungsprunget idag men oj vad härligt med all snö! Det såg verkligen ut som om vi sprang i en sagomiljö.

Tack gänget för dagens energiboost! Runners high - när det är som bäst!

IMG 1978 480x640

Men vet ni vad det allra bästa egentligen var idag? Maken hämtar upp mig i Åkersberga och jag känner att all min värk och alla mina kramper är borta. Kroppen känns stark och jag mår så bra. Bättre effekt än mina mediciner. Åter igen har jag "lurat" mina auto-immuna sjukdomar med ett härligt långpass löpning. Det blir fler - det kan jag lova! Firar det med att stå på händerna i skogen.

Tänk att ett litet ass i skogen kan göra så stor skillnad. Coolt tycker jag.

 IMG 1931 480x640

Den mysiga spången genom träsket.

IMG 1936 640x480

Grymmaste löpgänget!

IMG 1940

En härlig syn!

IMG 1942

Grymt fik som kommer besökas många gånger framöver. Me llike!

IMG 1948 480x640

Vilken uppslutning! Vi blev tillslut 16 vuxna och 3 barn. Kul!

IMG 1997 480x640

 Tack underbara Charlotte för sällskapet hem.

Avslutade dagen med ett litet pilatespass i min studio. Oreo ville givetvis också vara med. Han fattade inte ibland att han var lite ivägen. Hahaha!

IMG 2010

Min lilla sötnos!! ♥

Hoppas ni också haft en underbar helg.