Att vara ledig och ha mycket tid med familjen och även kunna boosta kroppen med en massa träning är ju inte helt fel. Dessutom kör vi en del av träningen innan Tilde vaknat. Perfekt! När vi kommer tillbaka så ligger oftast Oreo hopkrupen brevid Tilde. Mysigt. 

IMG 1813

Oreo älskar att ligga på en stol brevid när jag sitter vid datorn. Jag älskar att ha honom riktigt nära. Gosekillen!! ♥

Under 2 dagar har jag fått ihop nästa 7,5 timmars träning. Underbart!

Igår söndag startade vi morgonen med ett skönt långpass med löpgruppen på 90 minuter ute i skogen. Snabbt hem för att äta innan jag mötte upp Kattis på en fantastisk cykelrunda bortom Domarudden på en massa häriga vägar. De måste utforskas lite till helt klart. Solen värmde skönt då vinden bet rejält i kinderna. En ljuvlig tur och jag vill ut snart igen. Hann precis hem för att fylla på med lite lunch efter 90 minuters cykling. Sedan avslutade jag söndagen med Tilde i ishallen då vi båda var riktigt sugna på att åka lite skridskor. Så roligt! Jag var riktigt lättvaggad igår kan jag säga...hehe...

IMG 1742 640x640

IMG 1780 640x480

 Innan jag gick och la mig igår messade jag Ann att vi skulle simma på morgonen. Bästa sättet att komma iväg på morgonen är att möta upp någon. Ett kort teknikpass innan frukost är aldrig fel. Riktig skön känsla i vattnet. Kul!!

Hem och fixa lite innan det var dags att dra iväg till Actic Kista och vara med på grymma Annes pass. Det blev 45 min spinning och 30 min core. Tack vännen för att vi fick hänga på dina klasser idag. Kul att gå på klasser med maken och inte alltid hålla i dem själv. 

IMG 1834 480x640

IMG 1835 640x480

IMG 1838 640x480

Ikväll avslutade jag mina två magiska träningsdagar med att hålla min 2-timmars yoga. Vilken underbar energi och vilken energi! Fullproppad klass. Nästa vecka startar min yoga igen och det ska bli så härligt!

Det enda som är jobbigt är att mina smärtsamma kramper börjar bli värre igen. Blää! Hoppas det blir bättre snart nu när träningen börjar flyta på igen.

Ni har väl inte missat förra årets Januariutmaningen. Kika in och kör ihop med en kompis eller på ditt jobb. Superkul att komma igång med varierad träning.

Själv tycker jag att jag börjar få rutin på träningen och nästa vecka när jobb, skola och hunddagis kommit igång igen blir det så mycket lättare. Älskar rutiner.

Nu checkar jag ut för lite familjemys!