Gott Nytt År alla underbara!!

Vi var ett härligt gäng på 15 pers som simmade ihop tidigt på morgonen. Alla kom när de själv önskade men skulle vara klara till gemensam knytisfrukost kl 08.30. Jag var där några minuter innan de öppnade och det vara så härligt att få komma in i en tom simhall. Lyckades få ihop 2600 m innan frukost. Så härligt!

Totalt har jag simmat 5700 m på 3 dagar. Riktigt nöjd! Så mycket lättare och roligare att komma igång igen när jag har sällskap av grymma klubbkompisar.

Nyårsaftonen var lugn och mysig med superhärligt sällskap av Ann och hennes härliga familj. Tog sovmorgon på nyårsdagen. Vilken lyx! Även lilla Oreo sov länge.

Sedan möttes vi upp ett gäng för lite skön löpning längs Oxblodet på 12 km. Tack finaste Ann, Monique, maken och lilla Oreo för en härlig start på det nya året.

Tjoho! 2015 here I come!

Många ger nyårslöften men det gör inte jag. Tror inte på nyårslöften. Lika lite som att jag ska starta på en måndag. Allt handlar om att göra en förändring och lägga till nya vanor. Det tar tid. Jag tor på att hitta en balans. Inte att bli helt hysterisk under årets första månad. Det ska funka med familj, jobb och det sociala.

 

Balans, glädje och rutiner - det tror jag på!

 IMG 1656 480x640

Här i Söra Simhall kommer jag spendera mååååååånga timmar under 2015.

IMG 1658 640x480

Bästa klubbisarna i NSE.

IMG 1684 640x640

Trevlig löpsällis på nyårsdagen av Ann, Monique, maken och lilla Oreo.

Snart kommer mina tankar från 2014 och en för 2015.