Jag har haft en helt magisk jul hemma i Värmland med familjen. Så lugnt och skönt med en massa familjemys.

Hoppas att ni också haft det lugnt och skönt utan någon stress. Viktigt att ladda både kropp och knopp med ny energi.

Då jag varit sjuk i nästan tre veckor ville jag kicka igång kroppen lite försiktigt. Det har jag i form av simning, löpning och yoga.

Men bäst av allt i jul har varit att vara tillsammans med min älskade familj. Och mysa.

IMG 1463 480x640

Bästaste familjen! ♥

Här kommer också lite bildinspiration från julens alla pass.

 Dagen före julafton drog jag och maken iväg innan alla hade vaknat. Vi tar ingen tid från familjen och missar ingen tid med dem. Passar oss perfekt. Då jag var rejält träningssugen efter denna megaförkylning jag haft så jag hade inget problem att skutta upp tidigt. :)  Strandbadet är nyrenoverat och var hur fint som helst. Hit ska vi fler gånger.

IMG 1369 480x640

Nöjd tjej efter 40 minuter skön simning. Grym simhall!

På julaftons morgon gick vi även här upp tidigt för att komma ut på vårt traditionsenliga löppass. Detta året skuttade vi ut riktigt tidigt för att komma hem till frukosten.

Sist jag var i Karlskoga så sprang vi i Bullerdalen. Jag ville absolut tillbaka. Så otroligt vackert. Hade gärna sprungit lite längre men milen kändes lagom för att testa på kroppen.

IMG 1386 480x640

En typisk Häxan bild, eller hur?

IMG 1401 480x640

Oreo spanar i alla ankor i vattnet. Så vacker bild tycker jag. Som ett julkort.

Vila på juldagen och hemresa. Tiden går som vanligt alldeles för fort när vi är hemma och hälsar på.

På Annandagen hängde jag med tre andra tjejer på ett mysigt långpass. Oreo fick hänga med tills han tröttnade då maken fick plocka upp honom och vi kunde springa lite till. Så söt.

IMG 1550 480x640

Så otroligt vackert med snön och solen. Skulle kunnat springa hela dagen.

IMG 1549 640x480

Älskar't. No words needed. Skön löptur på dryga 2 timmar.

I lördags tog jag vila och idag ville jag ut i solen och den gnistrande snön. Hade tänkt mig en lite längre runda än vad det blev men jag hittade inte den leden som jag och Oreo sprang. Försökte hitta Oxblodet som kan var lite krångligt men hade redan sprungit delar av den på Annandagen. Kom ut på en ny del som jag ej sprugit och hittade sedan inte markeringarna. Blev jättekonstigt så jag irrade ett tag fram och tillbaka men fann inga markeringar. Jag var dessutom lite lost. Fattade inte riktigt var jag var. Ringde maken som kollade min telefon. Som han f ö har döpt om till Hitta min fru. Hahahaha!! Det bästa var att jag var i området bredvid oss bara 5 minuter ifrån vårt hus. Dagens bästa! Det bjuder jag på.

IMG 1579 480x640

Mysig tur i skogen med finaste vovven Oreo. Short and sweet. 4,5 km i skogen är inte fel det heller.

Avslutade kvällen med 75 min yoga. Skönt att få röra på kroppen.

Nu laddar jag för två roliga dagar med mina klubbkompisar i NSE.  Vi ska köra ett litet min-läger på två dagar med simning, styrka, yoga och löpning. Kommer bli grymt!

Ta hand om er och god fortsättning!