Det känns så fantastiskt roligt att ha kommit ut med bok nr 2. Tusen tack all ni som kom på min bokrelease i onsdags och alla ni som grattat via facebook, instagram, mobil och självklart "in person". Wow! Jag är så otroligt tacksam!

Tanken med mina böcker är att de ska vara behändiga att ta med sig och användarvänligt. 

Enkelt, effektivt och roligt är mitt måtto!

Family Fitness - Funktionell träning för både stora och små. 

Det heter min nya bok och det finns en massa roliga och bra funktionella övningar för hela familjen.

 Självklart behöver man inte träna ihop med barnen för att träna enligt denna bok utan mer att det kan också göras samtidigt medan exvis barnen leker ute, tränar på sina egna aktiviteter eller pysslar hemma. Utnyttja tillfällena som ges.

Superfina bilder som är tagna av grymma fotograf Sussi.

 IMG 1173 480x640

Är ni intresserade av att köpa min bok till er själva eller inför jul så säg till! Erbjudandet gäller till söndag kväll (21/12):

1 bok för 150:- eller 3 böcker för 350:-.

Självklart skickar jag även böckerna till dig (porto tillkommer). Skicka mig bara ett mail så kommer de på posten.

IMG 1181 480x640

Några av kvällen besökare. Tusen tusen tack för att ni kom fina ni!

Stor kram ♥