Vilken underbar start på 1:a advent jag fick! 

Efter en natt med alldeles för lite sömn så var jag ändå hyfsat pigg och riktigt laddad för ett härligt långpass löpning med vår underbara löpgrupp. 6 deltagare kom och så var det jag, maken & Ann med Oreo i spetsen som skuttade iväg på ett lugnt pass. Vi sprang en del av sträckan längs med Blå Leden. Mysigt.

IMG 0985 640x640

Bra jobbat alla grymma löpare. :)

Efter 90 härliga minutrar var vi tillbaka vid bilarna igen för en mysfika. Jag hade gjort en mjuk paleopepparkaka till oss. Mums!

Sedan skuttade jag och Ann upp till Hackstaspåret för att möta upp min kompis Jenny som jag bjudit in för att köra ett däckpass med vårt grymma Family Fitness-gäng. En riktig Grand Finale av årets säsong. Skitigt, jobbigt och alldeles underbart!! Fasiken vilket starkt gäng som tränar med oss 2 gånger i veckan. Så tomt nu utan dessa pass ihop.

Är ni sugna på att köra Family Fitness med oss inomhus så kolla in all info här. 8 tillfällen på söndagarna kl 15.00 för både stora och små. Häng med!

IMG 0986 640x640

I just love it!!

IMG 0976 640x640

Tack underbara Jenny för att du körde skiten ur oss! Så roligt!!

Efter 2,5 timmars träning kan jag njuta av en mysig advent hemma med fika, filmmys, baka pepparkakor och en härlig brasa.

Stor adventskram till er alla!!