Då var det äntligen dags för min nästa bok. Wiiiieeee! Så spännande!

En perfekt liten träningsbok med tips, idéer och tankar om funktionell träning för både stora och små. Gör det själv eller tillsammans med en träningskompis (vuxen eller barn). De flesta övningar passar både stora och små. Träningen kan gärna göras utomhus och tröttnar barnen så kan du göra din träning medan de leker.

Min tanke med boken är att ge er lite mer inspiration till träningen. Håll det enkelt med mycket glädje och kör gärna korta pass. Komplettera denna träningen med det andra du gör. Stavgång, springer, cyklar, skidor, simmar eller vad du nu gillar att göra och då är det perfekt att göra detta hemma, på resan, i spåret eller på hotellrummet.

Allt är möjligt och jag hoppas kunna peppa er lite extra med min bok.

Boken är dessutom en perfekt julklapp!

Kom på lite glöggmys onsdagen den 10/12 kl 17.30-19.00 på Sågvägen 4 i Åkersberga (Stockholm Norrs träningslokal).

Försäljning av min nya bok, min stretchbok, anmälan till kurser, boka massage/PT/upplägg och även presentkort. Kom förbi en stund, ta en glögg och kika på min nya bok.

Bilderna är tagna av min grymma fotograf och vän Sussi.

Boken heter:

Family Fitness - funktionell styrka för både stora och små

IMG 0910 480x640

Varmt välkomna!