Familjen behövde ladda batterierna och bara vara. Ingen tävling, jobb och/eller träningsläger. Vi ville ha värme, sol och ett hotell med en schysst pool. Så det blev Side i Turkiet.

En vecka av rent familjemys och ta dagen som den kommer.

Dels har ju min hälsa varit som en endaste berg-och dalbana de senaste åren som påverkat familjen och dels har min äldsta dotter Filippa mått väldigt dåligt. Att vara tonåring med allt vad det innebär och dessutom lida av PTSD (post traumatik stress disorder) efter hemska upplevelser som liten i Pakistan, vilket blossade upp i tonåren. Filippa har inte bara åkt berg-och dalbana utan hennes liv har vänts helt upp och ner. Att se sitt barn må dåligt är det värsta som kan hända. Hon är en väldigt modig och stark tjej som varit och fortfarande är i en jobbig period där varje dag är en fight. Gå gärna in och läs hennes blogginlägg hon har gjort. Ett mycket starkt inlägg. Att leva som tonåring idag är skittufft och det borde verkligen pratas mycket mer om det! Jag tycker att Filippa är otroligt modig som berättar precis hur hon känner det. Precis just nu.

Läs hennes blogginlägg här: Ett helt annat perspektiv

Det har varit tuffa år och kommer säkert vara så ett tag framöver men vi kämpar tillsammans! Som familj. Filippa ville gärna att jag skulle skriva ett inlägg om detta och därför lägger jag det här. Otroligt starkt och jag hoppas och önskar att ni delar detta vidare. Filippa är inte ensam om att må dåligt i tonåren.

Men en vecka av värme, sol och häng vid poolen eller i bazaarerna var precis vad vi behövde. Varken jag eller familjen är supersugna att åka tillbaka till Turkiet men vi fick en fin vecka ihop. Det är vi så glad för. Här kommer några bilder från vår vecka. Vill ni se fler bilder finns de på min instagram - jeanettetrihealth

 IMG 0347 640x480

Min fina familj!

 

IMG 0510 480x640

Fick till några mysiga promenader längs med den vackra stranden.

IMG 0557 480x640

Lilla sötnosen Tilde fyllde 10 år under vår semester.

IMG 0518 480x640

Lite cheerleadingbygge. :)

IMG 0408 480x640

Finaste maken.

Ta hand om varandra!!