När jag ska utmana mig själv på lite tuffare pass tycker jag att det är mycket roligare att plågas i grupp. Jag hade mer än gärna kört intervaller ihop med min löpgrupp som jag, Ann och maken coachar på måndagar då de är helt fantastiska! Men det går ju inte. Jag jobbar då. :) 

Så jag har gått med i en löpgrupp på tisdagskvällar för att utmana mig själv rejält. Jag tror att Åkersbergas alla gaseller är i samma grupp. Haha!! Shit vad de är snabba. Här kommer jag att utmana mig enormt mycket, vilket är bra.

Igår var det dags att vara med. Vilken löparlycka!! Kände mig helt hög när jag kom hem.

Vi skulle springa ganska långt i uppvärmningen då vi förflyttade oss till en annan plats ganska långt bort. Ett lemmeltåg på drygt 40 personer förflyttade sig genom Åkersberga. Ett riktigt härligt gäng så det blev mycket snack på vägen.  Lite fartlek, löpskolning, dynamisk stretch och sedan lite mer förflyttning. Helt slut efter 45 minuter. 

Väl framme var det ganska mörkt i den backen som vi skulle köra en massa intervaller i. Som tur var hade jag pannlampa med annars hade jag nog hamnat i diket. Haha!!! Backen tog dryga minuten att springa upp. Tog den 4 gånger innan vi förflyttade oss till nästa backe som jag bara sprang halva innan jag vände, tog den 6 gånger. Det fick räcka för mig. Började få kramper i handen och i ansiktet igen så jag drog ner på tempot lite. Ville inte gå överstyr. Det här var det första intensiva megapasset på länge och jag vill gärna köra fler.

På vägen hem tar vi det väldigt lugnt. Fick dessutom stanna efter vägen och ta hand om en liten hund som sprungit bort. Dagens goda gärning. <3

Längtar redan till nästa gång jag kan vara med. Löpning SKA bara utvecklas i vinter. Jag får bara lyssna på kroppen och göra det som funkar just den dagen jag kör hårt. 

Känns toppenbra i kroppen idag och jag är helt euforisk. Älskar tuffa pass som utmanar mig.