Jag älskar verkligen alla årstider men det är något speciellt med hösten!! Den är magisk med sina skiftande färger och krispiga luft. Försöker verkligen utnyttja att ha både min egna träning och mina kunders träningspass utomhus.

Den här veckan har det varit fantastiskt väder nästan varje dag. Så lyxigt att få jobba utomhus då.

Så vad har jag hittat på?

IMG 9607 IMG 9643

IMG 9692 IMG 9751

Det har under veckan blivit en mysig milrunda med Ann & lilla busen Oreo, löpning & fys med ett gäng cheerleaders, mysigt cykelpass hann jag klämma in mellan kunderna en av dagarna och så ett styrkepass med Ann. Det har oftast varit så varmt att jag fått ta av mig kläder under passet. Inte helt fel nu när vi går in i oktober.

IMG 9793 640x640

 Imorse hann jag också klämma in ett pass på 17 km med ett underbart gäng innan det var dags att hämta barn på Lagnö. Springer jag lugnt och fint i zon 2 (prattempo) håller sig min kropp go och glad. Så jag njuter av solen, sällskapet och ett härligt zon 2 pass. Livet leker!

Ta tillvara på alla dessa underbara dagar!!