Efter att ha varit sjuk i flera veckor med en riktig eländig hosta som inte vill ge med sig var jag riktigt frustrerad. Kroppen var hur pigg som helst och det var bara hostan som bråkade. Gaaaah!! Och inte blev det bättre av att jag missade säsongens sista triathlontävling. Eventuellt skulle jag missa min halvmara också. Blää!

Bästa Coach AK kom upp till Stockholm och hade en intensivvecka i Mörby förra veckan. Jag lyckades få till 4 simtillfällen. Simningen kändes fantastiskt bra trots att jag inte simmat utan våtdräkt något innan. Tycker alltid att det känns som om jag sjunker när jag tar av mig våtdräkten när jag börjar simma inne. Nu kändes det riktigt bra! Dock var det jobbigt med andningen. Men jag pausade bara lite då och då så kände jag ingen stress över det. Skönt!

Vad som var extra roligt under veckan var att min tajming lossnade lite mer. Snart kommer farten.... 

Fredagen kom och jag pratade med Ann inför Stockholm Halvmarathon. Tråkigt att lämna DNS pga en bråkigt hosta när resten av kroppen känns tipptopp. Jag har ju haft problem tidigare i flera månader med min hosta och andning efter förkylningar och influensor så jag bestämde mig för att ta loppet som ett skönt träningspass i zon 2 och bara njuta. Ann ville göra samma sak. 

Vilken fantastisk dag vi fick! Underbar dag med strålande sol och en stämning på topp. Tyvärr började andningen bråka vid 15 km och min vänstra hand svullnade upp så vi gick lite mer. Men kom in superfräsch i mål och haft en riktigt härlig dag i löparskorna med finaste vännen Ann. Det känns riktigt bra det med.

Nu känns kroppen bara bättre och bättre! Lyssnar på kroppen och tar det lugnt när det behövs. Snart är Häxan tillbaka på riktigt. Haha!!

IMG 9043 480x640  IMG 9070 480x640

Den här veckan kan bara bli bättre!