Gårdagen spenderades på Köpenhamns gågata - Ströget - med familjen. Maken ska tävla i söndagens Ironman Copenhagen och vi tjejer är med som support. Maken har fått sitt härliga åkband, ryggsäck och sina plastpåsar där han ska packa sina tävlingsgrejer i (ni vet skor, hjälm, kläder och allt annat som behövs under en hel dag). Resten av dagen blev det shopping, fika, god mat och träffa en massa härliga människor.

IMG 8708 480x640

Jag vet, jag kan inte gå normalt...hehe...

Överallt är det en massa triathleter och hela Köpenhamn vibrerar av Ironmanfeber. Måste säga att jag blir lite sugen själv. Framför allt efter förra helgen då jag spenderade en hel dag framför min dator där jag ideligen tryckte på F5. Höll stenkoll på alla kompisar som tävlade. Puh! Det var riktigt svettigt ett tag där. Haha!!

Nu har jag bara några att hålla koll på. Förutom maken så har jag fyra kompisar som tävlar (som jag vet).

Startade upp dagen idag med ett härligt löppass. Inte helt fel att skutta ut tidigt och spana in Köpenhamn. Riktigt mysig stad.

Jag fick sällskap av maken de första 20 minutrarna och sedan fortsatte jag själv runt de små sjöarna här i stan. De två små sjöarna jag sprang med maken heter Sankt Jörgens Sjö. Väldigt passande!

IMG 8729 480x640 IMG 8724 480x640

Jag kom på mig själv med att springa med ett leende och tralla med i musiken. Underbart!! Bra start på dagen.

Kommer lägga upp bilder från tävlingen imorgon på mitt intagram - jeanettetrihealth - och på facebook. Nu ska vi ut på stan och mysa.

Ha en toppenhelg alla underbara!