Trots att jag var trött i kroppen efter fredagens galna och underbara äventyr i skärgården så ville jag hänga med gänget som skulle ut på en cykeltur i vackra Roslagen. (Jag lovar att en racereport från Amfibiemannen kommer senare ikväll.)

Jag och Ann drog ganska tidigt från mig för att möta upp resten av gänget från NSE. i Brottby. En efter en kom de och vips var vi ett härligt gäng som drog iväg. Två fick avbryta tidigt pga av strul med cykeln men de mötte upp oss lite senare till fikat. Det var galet kvavt i luften men så skönt att komma ut på ett härligt cykelpass. Ren lycka! Det var så otroligt vackert där vi cyklade.

 Vi cyklade från Brottby mot Knutby - Edsbro och nästan vid Drömkåken svängde vi av till ett mysigt litet bad. Jag var snabbast att ta av mig skor, hjälm, strumpor och linne och springa i vattnet. Så fantastiskt underbart!! De på stranden såg rätt chockade ut när 6 triathleter kom nersusandes och bara sprang ut i vattnet. Haha!!

Sedan cyklade vi de sista kilometrarna till Drömkåken där vi mötte upp en härlig skara för en gemensam fika. Hur galet härligt är det inte att få ha såna här dagar? Riktigt nice! Givetivs mötte maken och Tilde upp de också. Vi brukar försöka synka våra pass där ena cyklar ena vägen och den andra tar hemvägen. Idag var en sån dag där vi försökte få ihop logistiken.

Medan vi sitter där på Drömkåken så hör vi åskan i bakgrunden som kommer allt närmare. Normalt sett tycker jag att det är riktigt härligt att mysa med ovädret som drar förbi. Nu var det inte lika spännande då det var ett gäng cyklister inklusive maken som skulle cykla tillbaka hem. Det slutade med att alla var tvungna att få skjuts hem då det blixtrade helt galet mycket.

Vi cyklade ut med ca 30 grader och kommer hem till 17 grader. Crazy!! Sköna 8,5 mil i härligt återhämtningstempo. Check på den!!

Men ännu en fantastisk träningsdag att lägga i minnesbanken.

IMG 8094 640x640

Tack för en grym dag gänget!!