Jag har inte varit så flitig här på bloggen för att jag har sommarlov. Just det - SOOOOOOMMARLOOOOV!!

På Instagram - jeanettetrihealth - lägger jag upp lite bilder från mina strapatser så det blir lite flitigare där. 

Det har blivit en del jobb - PT, massager, Family Fitness, yoga och en hel del sim-PT. Så fantastiskt roligt!! Älskar verkligen mitt jobb men drar ner rätt rejält under två månader så att jag har lite mer tid med min fantastiska familj.

Måste säga att det var lite segt att kicka igång träningen på allvar men jag har fokuserat på löpning, simning och yoga. Det har faktiskt känts riktigt bra. Fick till ett grymt löppass som jag är såååå nöjd med, tränat SUPyoga i Tantolunden, myst på beachyogan och testat lite swimrun.

Däremellan har det varit en himlans massa bus och mys med familjen. Men det som vi faktiskt har gjort allra mest under ca 10 dagar är att bygga ett helt nytt staket. Vårt lilla lurviga troll kom på att det var fantastiskt roligt att hoppa över staketet. Vips fick vi göra lite annat på semestern än planerat. Haha!! Fick en riktig snygg solbränna på att stå i solen och måla. :) Nu har det blivit "Oreo-säkert" hoppas vi.

 IMG 7577

Här kommer en himlans massa härliga bilder från mina två grymma veckor.

 IMG 7532

Vårt superfina staket och entré. Inte riktigt klart men nästan. :)

MASSOR av fantastiskt yoga. På altanen, i skogsgläntan, på Domarudden, på beachen och på SUPbrädan. Så underbart!!

IMG 7139

IMG 7377

IMG 7636

Mer yoga kommer det att bli. Älskar't!

Massor av härlig löpning med finaste Ann, Tilde, lilla bushunden Oreo och även själv. På asfalt, i skogen och även finfina intervaller.

IMG 7409  IMG 7541

IMG 7261

IMG 7778

 Oreo får givetvis inte springa hela tiden utan det blir kanske bara runt dungen varvat med lite sniff-och kisspauser. Perfekt till nedvarvningen.

Testade kroppen på ett kort tempopass: uppvärmning 20 minuter med lätt jogg och löpskolning, sedan 3 km riktigt hårt som hamnade i 4.45-tempo och sedan lätt nedvarvning ca 10 minuter. Sjukt jobbigt! Kul att se hur kroppen reagerar och hur hårt jag vågar gå. Tror att jag ska lägga in ett hårt pass per vecka om kroppen känns okej. Det är verkligen dags nu!

Simningen har känts superbra. Simmat med maken och Ann. Testat swimrun-prylar inför Amfibiemannen på fredag. Spännande!

IMG 7148

IMG 7300  IMG 7783

IMG 7819

Alltså. Älska livet!! Underbara dagar! Underbara sommar!!

Några sköna cykelpass, både själv och med Ann.

IMG 7271

IMG 7275

Jag bara älskar cykelträningen även om det inte har blivit så mycket som jag velat. Men sommaren är ju lång så fler cykelpass kommer jag att hinna med.

I sommar hittar du mig mestadels vid bassängkanten på Kvarnbadet i Vallentuna där jag jobbar för Simcoachen som simcoachen-instruktör där jag lär ut energieffektiv simning. Så grymt roligt!

IMG 7304

IMG 7308

Jag som älskar att jobba utomhus kan ju verkligen inte ha det bättre! Min intensivkurs i början på augusti är redan full innan jag ens har hunnit gjort reklam om det. Fantastiskt roligt! Är du intresserad av att köra en sen eftermiddagskurs veckan innan skolan startar så hör gärna av dig.

Sparar det bästa till sist - allt underbart familjemys!! Haft kusinerna på besök, busat med Oreo, myst hemma, på stranden och peppat maken på hans träningsdag. Listan kan göras lång. Vi gör helt enkelt det som vi känner för. Inga måsten utan bara det vi har lust med. Så himla skönt.

 IMG 7157

 IMG 7321

IMG 7433

IMG 7735

Kanske inte det mest inspirerande inlägget men det har varit en salig blandning desa veckor och det har varit så underbart! Just nu försöker vi få ihop logistiken med träning, barn, utflykter, hund och lite jobb för att det ska bli bra för alla. Ingen stress utan bara en massa mysiga stunder tillsammans! Så bloggen har helt enkelt fått vila lite. :)

Nu är det dags att dra in till stora staden och testa hopptornen i Tantolunden.

Ha en riktig toppendag allesammans!