Eftersom det varit så galet kallt i vår sjö här hemma så har jag fått ställa in en del jobb. Lite svårt att träna teknik i vattnet när det är så sabla kallt! Så jag tog kontakt med Kvarnbadet i Vallentuna som har en uppvärmd utomhus 50:a. Jag har simmat där de senaste två somrarna och det är verkligen helt perfekt. Det är svårt att hyra banor i Stockholm så jag förväntade mig ett nej. Det blev inte så. De var så otroligt trevliga och välkomnade mig med mina kunder. Fatta hur lyckligt glad jag blev!! Wiiiiieeeeehoooo!!

Så imorse åkte jag dit och fick förmånen att träna en tjej från Dalarna som "hade vägarna förbi mig". Grymt duktig!

IMG 6997 480x640

Som Simcoacheninstruktör så coachar jag med Olanders Aqua Talk. Så grymt att kunna coacha under själva simningen. Tack coach AK för att du gör det möjligt.

Så om du vill bli coachad av mig i sommar så är det bara att säga till! Jag kommer att finnas både på Kvarnbadet i Vallentuna och i Drängsjön i Åkersberga. Passar inte tiderna på simcoachen.se så är jag väldigt flexibel i sommar. Hör av dig!!

Efter att ha åkt t o r till Värmland och lämnat Tilde så mötte jag upp finaste vännen Ann för att simma en liten tur. Det hade blivit varmare och temperaturen visade hela 16,8 grader. Rena rama lyxen om man tänker på att det just nu är 14,4 grader i Vansbro. Brrr!

Jag har lagt in en ny fin entré - en konståkningspiruett - på Instagram ikväll. Haha!! Lite wild & crazy måste jag ju vara...hehe...

IMG 7066 640x640

Det var så otroligt vackert att simma under den underbara fina kvällssolen. Vi njöt och fick ihop sköna 20 minutrar tillsammans.

Fler såna här kvällar tack!

2 dagar kvar till Vansbro Triathlon. Laddar och taggar!