Om endast tre dagar är det dags för en av årets höjdpunkter - Vansbro Triathlon. Som jag har längtat! Fast just nu känns det lite mer som skräckblandad förtjusning. Vet inte riktigt vad jag ska tycka...

Tävla är alltid roligt och det är något speciellt med allt från att förbereda alla grejer till att få på sig våtdräkten. Älskar den känslan.

Även om kroppen inte känns 100% så är det inte där skon klämmer utan det är kylan. Det är precis under 15 grader i vattnet och vädret ska vara molnigt med ljuvliga 16-18 grader på dagen. Fattar ni hur kall tävlingen kommer att bli??? Helt galet att simma 1,9 km i kallt vatten och sedan sätta sig på cykeln med blöta kläder och bränna av 9 mil. Mmmmm....vad jag längtar.

Men det är bara att bita ihop och NJUTA!! Det ska jag göra. Mitt mål är bara att ta mig i mål och må bra i kroppen hela vägen. Kontrollerat hela vägen utan tidspress.

Så idag har jag mestadels lagat god paleomat, bakat fröknäcke och testat olika juicer med min nya råsaftcentrifug som jag fick i födelsedagspresent. Så gott!! Boosta kroppen till max helt enkelt.

IMG 6987 640x640

 En av dagens goa juicer: 1 liter jordgubbar, 3 apelsiner, 1 citron och en liten bit färskt ingefära. Det blev två stora glas till mig och maken.

Go'natt på er!!