Hela midsommarhelgen har varit så mysig. Vi har bara tagit det lugnt, ätit gott, haft sovmorgon, spelat spel och tränat lite grann. Jag fick lite städfnatt också...

Här kommer hela min sköna långhelg i bilder.

IMG 6838 640x480 

På midsommaraftonsmorgonen så sprang vi en skön runda jag, maken och Ann upp till Domarudden och runt lite. Funkade sådär med min fot men vi tog det bara lugnt å fint.

Söndagskvällen skulle bjudas på en fin cykeltur men fick punka på väg upp i vår backe så jag gick hem igen och satte mig på spinningcykeln på altanen istället. Haha!! Orkade inte byta tub för en timmes cykelrunda.

IMG 6880 480x640

Kollade på ett avsnitt av Orange is the new black. :) Funkar det med.

Igår fyllde jag år men jag firades på söndagen med närmsta familjen: mamma och pappa med respektive, min ena bror, mormor & morfar. Och min underbara lilla familj såklart! Jag hade bakat massor. Så kul! Älskar att baka.

Av finaste maken och tjejerna fick jag en hjälm som jag velat ha länge.

IMG 6886

Visst är jag cool? Ser ut som en jättefluga. *fniss*

Jag fick pengar av min familj till en råsaftcentrifug som jag och Tilde köpte igår. Gissa vad jag gjorde till frukosten idag? Det blev rödbetor, apelsin, äpple och kiwi. Tjoho vad gott det blev!! Nu ska jag testa massor och givetvis kommer resultatet upp här på bloggen. Kanske ni kan tipsa om någon god variant ni har gjort som jag kan testa.

Igår fick jag chansen att träna med Piper från USA på BeCore. Jag har ju tidigare skrivit om BeCore och jag önskar verkligen att jag bodde närmare så att jag kunde träna där lite oftare. Får väl kombinera det med ärenden i stan i höst. Det är ljust, fräscht, proffsig personal och otroligt bra funktionell träning. Har du inte varit där så ska du absolut testa. Häng gärna med mig någon gång. Jag kan säga att jag är sådär härligt mör i kroppen idag. Underbart!

IMG 6917 480x640

 Här får sig axlarna en härlig omgång!

IMG 6957 640x640

Försökte underhålla Tilde samtidigt som spelade spel och ville att jag skulle hjälpa henne. Snacka om multitasking!!!

 IMG 6942 640x480

Jag och supergrymma Piper från USA.

 Sedan hade jag och Tilde lite mys på stan.

IMG 6945 480x640

Mor och dotter nöjda. Jag med en sojalatte och Tilde med en smarrig yoghurtglass.

På kvällen träffades jag och Ann för en cykeltur. Jag ville ju testa min nya hjälm. Kruxet var att det ösregnade ute. Men vi drog iväg en sväng ändå. Det kan ju lika gärna regna på lördag också!!

IMG 6954 480x640

IMG 6951 480x640

Ösregn, blåst och finfina 9 grader. Jabbadabbadoo liksom...

Avslutade kvällen med lite mys med familjen. Grym födelsedag helt enkelt!!