Klockan 10.00 klev jag och Filippa in genom dörren till Allstars träningscenter. Kändes lite pirrigt att kika in och se alla fighters. Madde Vall satt bland dem. Madde är ett riktigt kompsportsproffs och jag följer henne på både instagram och hennes blogg. Hon känns väldigt målinriktad, ambitiös, kunnig och framför allt ödmjuk. Filippa älskar att träna kampsport och att fysträna så jag bokade in ett pt-pass med Madde. Sen är det ju alltid roligt att få träna ihop. Och jag älskar att träna så  det här skulle bli riktigt roligt!!

Vi fick börja med att värma upp med lite olika övningar. Här satte Madde ribban högt. Jag tänkte att om uppvärmningen startar så här så kommer jag att dö. Haha!! Det blev inte så farligt. Vi fick efter uppvärmningen köra teknikträning med slag och sparkar med ronder på 2 minuter. Skitkul och svårt med ny teknik. Jag sög rätt rejält men roligt som f-n.

 IMG 6745 480x640 IMG 6749 480x640

Vår timme gick alldeles för fort. Madde är en superhärlig tjej och vi kommer definitivt träna mer med henne. Jag älskar den här typen av träning och gillar när det är lite tuffare. Dessutom var Allstar ett superhärligt ställe som verkligen ger inspiration!

IMG 6789 480x640

Tack för ett skitroligt pass!! Ett riktigt fighterfyspass!

Efteråt gick jag och Filippa genom stan och satte oss på ett fik för en mysig lunch tillsammans. Å vilken härlig dag!

Hem igen för att mysa med hunden innan de var dags att möta upp Tilde på danslägret. Vi åkte till Täby Centrum för att äta lite middag med en kompis och hennes dotter som också var på samma läger, innan det var dags för tjejerna att gå på disco.

Vilken mysig dag!

Och än var den inte slut för jag drog upp till Domarudden för att möta upp några kompisar. Dags att simma med grymma Ann och Sofie!! Kattis och Louise hade precis simmat och gjorde oss sällskap en stund på bryggan.

Jag kan säga att det var sjukt kallt. Skulle det inte vara sommar nu, eller? Men med ett gäng härliga kompisar så kan det inte bli annat än bra. Lite sim blandat med snack. Några vändor inne i viken fick räcka. Hoppas på att det blir lite varmare snart igen.

I år har jag hoppat i och gjort alla möjliga typer av "bomben". Idag så blev det en helt annan entré.

IMG 6808 640x640

En stå-på-händer-entré!!