Måndagskväll och det var dags för terminens sista löpgrupp. Jag är priviligerad att ha grymma deltagare och fantastiska coacher. Då det var Ann som skulle hålla i passet och jag var ledig så hängde jag på. Ville liksom testa kroppen lite. Jag hade bara några timmar innan varit på sjukhuset för att fylla på med lite mer medicin. I början när jag fick Remicade-behandlingar (TNF-hämmare) så studsade jag verkligen ut. Haha!! Nu har jag vant mig och känner inte så stor skillnad. Funkar superbra att träna efteråt.

Mötte upp min grymma grupp och Ann körde genast igång oss.

Först lite uppvärmning på ca 1,5 km, sedan lite löpskolning och dynamisk stretch inann det var dags för kvällens intervaller.

 IMG 6713

Go och glad liten Jeanette. :)

Eftersom jag redan innan visste vad Ann tänkte hitta på så fasade jag lite för passet . Haha!! Men nu skulle kroppen och andningen testas. Undvek ojämnt underlag pga min stukade fot.

Intervallerna blev: 4 min - 4 min - 3 min - 3 min - 2 min - 2 min - 1 min - 1min - 30 sek - 30 sek och vilan blev hälften av det vi sprang. Gaaah, vad jobbigt det var!! Och så himla roligt!

Avslutningsvis sprang vi upp till toppen av vår lilla Hackstabacke där jag bjöd på nybakta kanelbullar med hasselnötskräm i. Mums.

IMG 6740

Vilken skillnad att springa ihop i grupp. Så roligt! Tack gänget för en grym termin. Vi ses igen till hösten. Vecka 34 kör vi igång igen!

Vill du ha lite tips och idéer på intervaller, löpstyrka, mm så kolla in min länk här.  Berätta gärna vilka dina favoritintervaller är. Kanske något jag kan testa i sommar. :)

Ut och njut av en härlig löptur i sommar!!