Efter att jag lämnat Tilde på danslägret så drog jag och min kompis Emma till Drömkåken för att möta upp gänget från NSE, inklusive maken, som cyklat dit. Det är aldrig fel med en riktig gofika och dessutom med underbara vänner. Emma var på snabbvisit och hade ingen cykel med men vi ville ju såklart hänga med gänget. Så vi drog dit. :)

IMG 6625 640x480

 Nästa helg då ska jag också cykla hit. Någon som vill hänga med?

Har du inte varit på Drömkåken så bara måste du besöka detta underbara lilla fik i sommar. Med eller utan cykel.

IMG 6627 640x480

Jag är inte blyg jag inte... Haha!! Jag var tvungen att testa en ny övning!! Så typiskt mig att bara slänga mig på golvet.

 IMG 6637 471x640

Finaste vännen Emma på besök i storstan. Nästa gång ska hennes cykel med! :) Tack för att du hann "kvista förbi" oss vännen.

Tyvärr måste man ju åka någon gång och även denna. Hela cykelgänget drog iväg och vi med. Lämnade av Emma på vägen hem då jag skulle vidare för att jobba. Dags för att träna mina grymma Family Fitness-deltagare. Idag fick de verkligen jobba. Sånt härligt gäng! 

 IMG 6675 640x480

Här var det verkligen full fart i skogen i eftermiddag. En grupp fick jobba två och två med övningar medan dena andra gruppen gjorde en liten bana med övningar runt dem. Förutom styrkestationerna fick de också springa lite mellan. Bra jobbat!

Kom ihåg att vi kör varje onsdag kl 18.00 i juli på Domarudden i sommar. Ta med dig kompisar och kom! Läs mer här.

Efter dagens utflykt till Drömkåken blev jag så sugen på att dra ut med cykeln en liten kortis. Min bejb har precis blivit servad hos bästa Timothy på RoslagsCyklar. Sedan har maken satt på mina nya hjul med tub på. Älskar tub. Varför tub undrar du säkert. Jag gillar det för att:

* jag får en skönare känsla när jag cyklar

* lättare att byta vid punktering

Det finns säkert fler anledningar men dessa är mina.

Sedan har mina nya hjul dessutom lite högre profil. När vi beställde dessa från Planet X så tog vi dem utan något tryck på. Jag har fått dem nu med mitt företagsnamn tryckt på istället. Så jäkla coolt! Eftersom jag inte är snabb kan jag vara lite cool istället, eller hur? Rullande PR är ju bäst!

 IMG 6697 480x640

IMG 6703 480x640

Det blev en skön runda på 3.5 mil och jag kom på mig själv att le sådär löjligt lyckligt när jag susade fram på cykeln.

Så jäkla underbart!!

Hade dock lite pyspunka på framdäcket så det var inte så konstigt att det kändes lite trögt på vägen hem. Haha!!

Jag är sjukt nöjd över mina nya hjul och jag älskar verkligen känslan att cykla med dem. 

Nu är det dags att sova och ladda kroppen för en dag imorgon. 

Knappt två veckor nu till årets första triathlontävling - Vansbro here I come!