Imorse tog jag bilen ner till Solbrännan för att vara med på sommarens första beachyoga. Så härligt! Det var klarblå himmel, sol, galen blåst och underbara yogisar. Det är alltid sån underbar stämning och jag har verkligen längtat. I sommar kommer det bli en hel del yoga vilket känns skönt.

Vissa positioner var lite svåra att stå i då jag i torsdags stukade till foten rätt rejält igen. Japp, samma fot. Men jag modifierade bara övningarna eller höll i benet så att det inte blev någon belastning/tryck i fel vinkel. Allt går.

Så vill du njuta av lite yoga på lördagsmornarna i sommar så kom hit. Jag kommer att gå på så många lördagar jag bara kan. Perfekt start på dagen.

Psssssst!! Ni missar väl inte att ni kan yoga med mig varje onsdagskväll i juli kl 19.00 på Domarudden? Ska bli så härligt. Ta med dig din matta eller handduk och kom å yoga med mig.

 IMG 6575 640x480

Fantastisk start på dagen!!

 IMG 6579

Åkte sedan hem och njut av en mysig frukost framför nyhetsmorgon med kaffe, älsklingsvovven Oreo och lite knappande på datorn.

 Lite pyssel och fix här hemma. Näe, mest ingenting faktiskt. Så jäkla skönt. Haha!! Bara vara en stund.

 På eftermiddagen kom min kompis Emma på besök då hon är här uppe i Stockholm i helgen. Givetvis fick hon hänga med på klubbens Swimrun-träning på Domarudden. Några körde swimrun, några simmade och några njöt på stranden. Jag är så jäkla glad och stolt över vår klubb - värsta bästa gänget som supportar och peppar varandra. Massa skratt och givetvis fikamys. Idag blev det ingen fika efter, det blev grillmys istället. Heja NSE!!

IMG 6585 640x640

 Swimrun-gänget!

IMG 6587 640x640

Vi körde korta rundor den här gången. Kändes bra då det blåste rätt rejält. Eftersom min fot mår sådär så tog jag det väldigt lugnt. Bara så himla skönt att köra. Jag kommer att ha en annan våtdräkt men har inte klippt sönder den ännu. Måste vänta tills efter Vansbro tjejsim som jag eventuellt ska köra. Sen ska det fixas med utrustning. Spännande med Amfibiemannen. Eller mer läskigt faktiskt. Känns väldigt tryggt att göra det med finste maken.

IMG 6593

Mysig eftermiddag med härligt gäng och bästa maken.

 

Både beachyoga och swimrun idag - jag tror bestämt att sommaren är här!!