För ett tag sedan anmälde jag och några kompisar oss till ett cykelläger på Tjörn som tyvärr blev inställt. Vi var alla så otroligt taggade för att träna just den här helgen så vi bestämde att vi skulle göra ett eget. Enkelt, roligt och lite mer fokus på cykel.

En kompis kom upp från skåne och bodde hos mig, så vi gjorde det enkelt och utgick från mig.

Efter några otroligt rolig men intensiva jobbdagar sedan Göteborg och Falkenberg skulle det bli kul med en massa träning, gemenskap och mys.

IMG 6296

Jag, Erika, Katarina och Ann - vilket team!

Vi var galet taggade på en träningshelg. Självklart bjöd vi också in de som ville hänga med oss från bästa klubben - Norra Stockholm Endurance. Ju fler desto roligare!

Vi hann med väldigt mycket på 3 dagar - 11 timmars träning var ju inte helt fel.

Här kommer våra dagar i bilder. Kort sammanfattning men en massa bilder.

Torsdag 29/5:

Hämtade Katarina på Centralen. Vi skuttade hem till oss och släppte av alla grejer. Maken hade förberett lunch till oss innan vi stack iväg och handlade för kvällen.

Efter handling mötte vi upp ett härligt gäng från NSE som ville haka på våra pass denna kväll. Några gick en runda medan vi var ett litet gäng som sprang. Så skönt! Nästan 10 km blev det.

IMG 6207

Fun to run! Bra start på helgens läger.

IMG 6223

Grymt gäng!!

IMG 6244

IMG 6255

Riktigt skönt pass. Vi körde 10 stationer med 45 sek på varje med ca 15 sek vila mellan. 3 varv hann vi med skön aktiv vila som burpies, skorpionen eller bergsklättrare mellan. Så enkelt och så roligt! Det lär ju blir fler såna här pass i sommar.

 IMG 6271HL

Vi var 5 tjejer som stannade kvar för att äta lite och basta. Underbar kväll  och det var verkligen så mysigt!

 

Fredag 30/5:

Klockan ringde 07.00 och vi startade dagen med bananpannkaka och kaffe. Mums!

Vi var 5 glada tjejer som skuttade ut på cyklarna kl 09.00. Det började regna och blåsa rätt rejält så när vi kom till Drömkåken 6,5 mil senare var vi helt dyblöta. Som tur var så kom bästa maken och min lilla Tilde dit med torra kläder och gjorde oss sällskap till lunchen.

IMG 6294HL

Gott och mysigt. Vi chockade rätt många när vi kom in och det bara rann om oss.

IMG 6367HL

Hem tog vi en snabbare väg men vi fick ändå ihop ca 11 mil. Lugnt pass i regn och blåst är alltid nyttigt.

Bytte snabbt om till torra kläder och drog till simhallen för ett kort simpass. Det var nog bastun som lockade mer denna gången. Haha!!

Sedan blev det grillmys hemma hos oss där några tog med sig respektive, barn och en liten hundvalp. Fullt ös och mysigt avslut på dagen.

Det bästa av allt var att jag gick och la mig utan ledvärk. Lågintensiv träning är bättre än mina nedbrytande mediciner. Jag vet ju hur bra jag mår efter mina träningsläger. Kanske ska ändra taktik och lägga in riktigt långa pass lite oftare. :)

 

Lördag 31/5:

Även här ringde klockan 07.00 och vi startade dagen med en bra frukost innan det var dags att rulla ut på cyklarna igen. Denna gången följde maken med på cykelpasset. Vi delade in oss i två grupper men möttes upp i Rimbo för en liten fika. Så perfekt!

IMG 6306HL

Hittade en perfekt plats till min lilla cykel.

IMG 6316HL

Kan säga att mina ben var lite trötta idag. Hehe...undrar varför...

Det skulle inte regna på förmiddagen - men - det gjorde det. Fast det blåste inte så farligt så det var mysigt tyckte jag.

Sköna 7 mil på cykeln med lite högre tempo idag. Härligt!

Snabbt ombyte till våtdräkt. Bilen upp till Domarudden där vi körde swimrun i 14-gradigt vatten. Karaktärsdanande som min make skulle ha sagt. Haha!!

 IMG 6321HL

IMG 6325HL

Första vändan var skitkall, speciellt på pannan. Ni vet när man äter något kallt och får "brainfreeze". Så kändes det här i det kalla vattnet men sedan gick det över och det var riktigt härligt. Erika testade ny våtdräkt och höll koll på våra grejer och vi andra tre körde lite swimrun.

IMG 6330HL

Jag höll ut längst ( jag är chockad!!) och körde i 20 minuter. Upptäckte att de började fiska vid bryggan där jag sprang upp så jag vågade inte köra mer. Dessutom kom det ett riktigt skyfall och vi hann precis klä på oss när det drog över oss på väg till bilen. Blöta igen.

IMG 6333HL

Dagen och lägret avslutades med lite bubbel, jordgubbar och Lisa Nordén på tv. Tusen tusen tack Ann, Erika och Katarina för våra tre galna dagar ihop. Så roligt!

Och tack alla härliga klubbisar från NSE som ville hänga med på våra träningsdagar. Det blir helt klart mer bus i sommar.

IMG 6213

I helgen testade jag en ny gel som jag fått av Milebreaker - GU Energy gel med smaken Espresso Love. Först kändes det lite konstig i smaken men nu har jag testat ett gäng i helgen och de är grymma. Inte söta alls utan mer en kaffesmak. Varför de kändes lite konstiga i konsistensen först var för jag är van vid liquid gel. En vanesak helt enkelt. Nu ska det beställas gel från Milebreaker så att jag klarar alla träningspass och tävlingar i sommar. Kika gärna in på deras sida - Milebreaker

 

 

Idag söndag avslutade jag helgen med att vara med Tilde på MiniMaran. Min lilla 9-åring sprang 2,3 km och var superglad.

IMG 6362

 Mysig dag på Stockholm Stadion. Duktiga Tilde!!

Idag kom en tjej upp till mig när vi gick runt bland de olika aktiviteterna på Östermalms IP. Supertrevlig tjej som sa: "Hej, du känner inte mig men jag vet vem du är. Jag läser din blogg och tränar efter dina program. Körde också din januariutmaning." Jag blev så otroligt glad!! Kul att träffa personer som jag aldrig har träffat och som följer min blogg. Tusen tack!! Det värmer verkligen.

Vilken fantastisk helg! Tack alla som varit med - bästa och största kramen till min fina familj!!

Nu somnar jag ännu en kväll utan en massa ledvärk. *lycka*