I lördags sprang jag och Ann ett lugnt och fint trailpass. Tanken var att vi skulle springa ganska långt men vi fick vända efter ungefär 40 minuter då jag fick en ilande smärta i knät. Surt! Men vi var i alla fall nöjda med 75 min i skön zon 2-tempo. Rekade vår swimrun-runda och bara njöt. Efter en stund försvann det och jag kunde njuta av vår lilla runda. Jag vet att jag känt av det en gång tidigare när det varit halt och lerigt, precis som det var i lördags. Men lite extra "kärlek" på rullen ska det nog bli bra tills på lördag när jag springer GbgVarvet.

 IMG 5822

Vila i söndags och sedan hängde jag med min löpgrupp idag på delar av passet då vi ändå skulle förflytta oss. Ikväll skulle vi attackera så många backar vi bara kunde!! Wiiiieeeehooo!! Jag bara älskar backar och att köra intervaller i dem gör det bara roligare. Dessutom att bli pushad av mitt grymma löpargäng gör ju inte saken sämre. Vilken kväll vi fick! Hoppas också att det blev lite trötta ben...

Här kommer lite bilder!

 IMG 5851

Mitt otroligt grymma och inspirerande gäng ikväll!! Roligt, tufft och härliga backar!!

IMG 5876 640x640

Trött och nöjd Häxa efter min härliga dag. Just nu har jag extremt mycket värk så dessa pass gör verkligen underverk.

Just det! Hann ju med att simma en sväng imorse också. Väldigt trångt men fick ändå till ett bra teknikpass. Nöjd! Om en vecka ska jag träffa grymma Coach AK så det gäller att ligga i. Plus att det är riktigt bra att simma lite extra när benen ska vila inför halvmaran på lördag.

Körde också ett tufft corepass på Flir idag. 100-ingar! Det var ingenlek kan jag säga.

Fick lite extrahjälp vid datorn idag från vår nya familjemedlem Oreo. När han tycker att jag är tråkig kommer han och försöker sno min toffel. Haha!! Då är det bara att gå ut.

Hoppas att ni alla haft en riktigt bra måndag!!