Min kropp har ju svajat rätt rejält de sista veckorna och jag har inte förstått varför. Känns tråkigt då kropp och knopp mår toppenbra men orken finns liksom inte där, då blir det mest bara vila, sova och bara vara. Inte likt mig alls. Har t o m vänt hem igen på cykelpassen då jag inte orkat. Så skumt. Även mina leder har börjat bråka lite mer och jag längtar som aldrig förr efter värme nu.

Mina läkare har varit toppenbra! Både Gastromottagningen och min husläkare har tagit en massa prover. Som det ser ut just nu så ligger jag på tok för högt på den medicinen som jag får för min ledvärk vilket troligen resulterar i motsatt effekt. Min husläkare ringde idag och sa att mina sköldkörtelvärden var för låga och troligen måste börja ta en medicin för det. Antagligen är det därför som jag är trött och inte har någon ork. Ska ta ett nytt prov på måndag för att vara säkra på att det är så innan jag stoppar i mig mer medicin.

Ursäkta språket men helvetes jävla skit! (Skönt att få det sagt!! Haha!)

Så blogginläggen har inte direkt flödat här då jag inte känt att jag har så mycket att ge er men nu hoppas jag att jag ska få komma tillbaka och inspirera er igen. Helst varje dag! :)

Kan i alla fall säga att Häxan har varit i farten igen i alla fall. Idag hade jag mitt andra pass på JM i Solna och in kommer en kille som ser nästan lite rädd ut. Jag ler stort och som jag alltid gör hälsar dem välkomna när de kommer in i salen. Han tittar på mig och säger: "Jag har hört talas om dig och ditt pass!"

Hahahaha!! Jag höll på att döööö! Så jäkla bra!!  Ett pass och Häxan is in da house liksom!!

Och idag fick jag även lite inspiration då min nya tävlingsdräkt har kommit. Norra Stockholm Endurance kommer se skitgrymma ut i sommar!

 IMG 5800 640x640

Go NSE!!!!