Den här helgen har gått i löpningens tecken. Helt fantastiskt! Att äntligen kunna springa utan att dö av andnöd varje gång känns bara så underbart. Jag blir helt euforisk!

Jag har haft en toppenhelg som har gått alldeles för fort. Läs gärna mina löprapporter här under med en massa härliga bilder.

 IMG 5556

Stockholm har visat sig från sin finaste sida i helgen. :)

I lördags vaknade jag med en riktig hemsk huvudvärk. Usch å fy! Händerna värkte och jag tänkte hur sjutton ska jag orka idag? Men jag vet ju att det inte är någon idé att bara ligga ner då jag mår så mycket bättre när jag rör på mig. Kom igen nu Jeanette! Upp å hoppa! Vackert väder, tävling och en himlans massa underbara människor kan jag ju inte missa. Dessutom skulle min underbara familj komma in och se mig komma i mål. DET om något är så värt det.

Väl inne vid starten hämtade vi ut våra nummerlappar och hade det så mysigt. Bara njöt av det fina vädret. Det skulle bli ett härligt träningspass idag om inte annat.

IMG 5544

Hade sällskap av finaste tjejerna Ann, Erika och Susanne. Alla tre dundrade in på superfina tider. Kul att se sina adepter göra såna fina prestationer! Ann dundrade in på grymma 1:53!! Wow!!

Jag hade bestämt mig innan att bara springa på känsla och inte stressa upp mig på tiden. Det kändes bra. Jag har ju inte sprungit långdistans på asfalt och definitivt inte i högre tempo. Eftersom andningen strulat sedan midsommar förra året så hade jag ingen aning om vad kroppen skulle klara. Det här var ju ändå en bra test inför GöteborgsVarvet och mina halvironman-tävlingar i sommar. Vill hitta mitt tempo som jag kan hålla på mina tri-tävlingar. Kände mig förväntansfull! Vad skulle min kropp kunna göra idag?

IMG 5547

Taggad på startlinjen.

whhm2014

Drog iväg i ett behagligt tempo och höll det i ca 16 km! Vid 6 km och 15 km står underbara Sofie och Lisa och peppar! Bilden är lånad från Sofies blogg lanttolife. Att få pepp längs vägen av dessa underbara tjejer är ju bara så grymt! Tack finingar - ni gjorde min dag! :)

Sedan kom jag till några backar vid 16 km och andningen ville inte alls. Fick gå en bra bit för att få ner andningen så att jag kunde fortsätta. Slog av på takten och tog mig i mål med en bra känsla!

Fantastiskt rolig dag och tävling! Lite folk på banan så det blev aldrig trångt.

Jag är så glad att min kropp ville ta mig fram och i mål!

IMG 5559

När jag springer på målrakan ser jag familjen med vår lilla Oreo i famnen. Var ju bara tvungen att göra ett litet hjärta till min underbara familj som kom in. Supersnabba Ann hann dessutom fånga det. Tack vännen!

IMG 5558

Kom i mål på 2:05 och istället för en medlaj får vi ett superfint armband från SNÖ of Sweden. Snyggt!!

 Glada och nöjda spenderade vi eftermiddagen i stan med lunch, köp av nya skor och mys i solen.

IMG 5549

IMG 5560

Vår nya familjemedlem njöt också av stan. Ett riktigt litet bustroll!

IMG 5562

Lilla Oreo somnade sedan gott på altanen. Helt slut!

Vilken härlig dag! Förutom lite kramp i vänster lår och två blåsor på fötterna så känns kroppen tipptopp. Grymt!

 

I söndags var det dags igen att komma up i tid då det var dags för Tuggarns Trail i Hellas, Nacka. Ett 5 km traillopp i förmån för Ecpat. Klart att jag är med på ett välgörenhetslopp som kompisen fixat! Vi var 5 glada NSE:are som var med ock sprang. Det var rekord i år då 56 löpare deltog och drog in mer pengar till organisationen mot barnpornografi och barnsexhandel. Grymt bra jobbat Anders!

Jag tog det väldigt lugnt och körde ett zon 1-2 pass med syfte att delta och få lite genomströmning i benen. Ingen stor ansträngning utan ett skönt myspass. Otroligt trevligt att träffa en massa härliga människor.

Lite bilder från dagen.

IMG 5595

IMG 5587

Kul dag!

Sedan var det full fart! Avslutade helgen med mina grymma deltagare på Family Fitness och sedan fick Tilde vara boll-Julia på damlagets hemmamatch på IP.

IMG 5598

Min lilla fotbollstjej!