Vi har haft en helt fantastisk påsk med massor av bus och väldigt lite träning. Fokus familj!

Det har blivit grillning, sett Spider-Man 2 på bio, fixa lite hemma, plantera blommor, tittat på hundvalp, hängt i stan, haft cykelpremiär med Filippa, inhandlat hundsaker, sprungit en kort trailrunda med maken, fikamys på Drömkåken och sedan bara varit. Underbar helg helt enkelt!

Jag fick värsta pollenchocken när vi kom hem från Playitas men min allergimedicin funkar toppen. Skönt!

Och så har jag lärt mig att man ska aldrig säga aldrig. Haha!! På torsdagen började manglingen återigen av en liten vovve och nu i veckan ska vi få en liten 12-veckors Jack Russel hanvalp. Familjen är i extas!! Tur att det är en hund som ska springa mycket. Passar oss.

IMG 5491 640x640

Härlig påsk i finfint väder!

 

Igår på Annandag påsk fick de som ville komma och prova Family Fitness. Vilken uppslutning det blev trots påskhelgen. 35 barn och vuxna kom för att vara med oss i skogen. Så otroligt roligt! Vi kommer att bli ett härligt gäng i vår. Det blev en blandning av styrka och kondition med mycket skratt. Häxan var riktigt snäll idag...

IMG 5485

Vilka grymma träningar det blir i vår! Megaladdad! Dessutom hann jag få hem mina nya företagsflagga så att det syns att det är vi som är i skogen.

IMG 5452

Jag lär ju synas i alla fall!

Laddad för en härlig arbetsvecka! Bring it on!